Σερβία: Απόψε ο μεγάλος τελικός του “Beovizija 2020”

Σερβία: Απόψε ο μεγάλος τελικός του “Beovizija 2020”

Έπειτα από τους 2 ημιτελικούς της εθνικής επιλογής της Σερβίας για την Eurovision 2020, Beovizija, που προηγήθηκαν χθες και προχθές, έφτασε η μέρα που η χώρα θα επιλέξει την συμμετοχή της για το Ρότερνταμ. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Dragana KosjerinaJovan RadomirKristina Radenković και Stefan Popović.

Στους 2 ημιτελικούς διαγωνίστηκαν συνολικά 24 υποψήφιοι, ενώ κοινό και κριτική επιτροπή έκριναν τους 12 φιναλίστ, των οποίων τα τραγούδια μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

  1. Milan Bujaković & Olivera Popović – Niti
  2. Hurricane – Hasta la vista
  3. Neda Ukraden – Bomba
  4. Andrija Jo – Oči meduze
  5. Igor Simić – Ples za rastanak
  6. Thea Devy – Sudnji dan
  7. EJO – Trag
  8. LIFT – Samo mi kaži
  9. Ana Milenković – Tajna
  10. Naiva – Baš, baš
  11. Marko Marković – Kolači
  12. Bane Mojićević – Cvet sa Prokletija

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε το γυναικείο γκρουπ Hurricane, όπου μέλος του είναι η εκπρόσωπος της χώρας το 2016 Sanja Vučić, η οποία έχει γράψει και τους στίχους του Hasta la vista. Επίσης, συναντάμε και την Ana Milenković (μέλος της νικητήριας συμμετοχής του 2007, Molitva). Ένας από τους δημιουργούς του τραγουδιού του Igor Simić είναι ο εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ το 2015, Daniel Kajmakoski, ενώ δημιουργοί της συμμετοχή του Marko Marković είναι ο Vladimir Graić, όπου συνέθεσε 2 συμμετοχές της Σερβίας (“Molitva” και “Beauty Never Lies”) αλλά και η Leontina Vukomanović, στιχουργός του “Lane Moje” το 2004 και της συμμετοχής της Σερβίας στην Junior Eurovision 2019 “Podigni Glas”.

Ο νικητής θα προκύψει έπειτα από την ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπή.

Ο τελικός του Beovizija 2020 θα διεξαχθεί στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.