Σερβία: Απόψε ο Α’Ημιτελικός του Beovizija 2020

Σερβία: Απόψε ο Α’Ημιτελικός του Beovizija 2020

Σήμερα το βράδυ θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός της εθνικής επιλογής της Σερβίας για την Eurovision 2020, Beovizija, όπου φέτος κλείνει 10 χρόνια. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Dragana KosjerinaJovan RadomirKristina Radenković και Stefan Popović.

Το Beovizija αποτελείται συνολικά από 3 σόου, τους 2 ημιτελικούς και τον τελικό, ενώ στον διαγωνισμό συμμετέχουν 24 υποψήφιοι, που επιλέχθηκαν ανάμεσα από 90 αιτήσεις που δέχτηκε η δημόσια τηλεόραση της χώρας RTS. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται οι παρακάτω 12 συμμετοχές:

  1. EJO – Trag
  2. Milica Mišić – Kiša
  3. Ivan Kurtić & Mistik Cello – Sabajle
  4. Thea Devy – Sudnji dan
  5. Karizma – Ona me zna
  6. Andrija Jo – Oči Meduze
  7. Sanja Bogosavljević – Ne puštam
  8. Marko Marković – Kolači
  9. Srđan Lazić – Duša i telo
  10. Neda Ukraden – Bomba
  11. Bilja & Amvon duo – Raj
  12. Igor Simić – Ples za rastanak

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες συναντάμε τον Ivan Kurtić όπου είχε λάβει μέρος στο Beovizija τα 2 προηγούμενα χρόνια. Επίσης, ένας από τους δημιουργούς του τραγουδιού του Igor Simić είναι ο εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ το 2015, Daniel Kajmakoski, ενώ πίσω από την συμμετοχή του Marko Marković βρίσκεται ο Vladimir Graić, όπου συνέθεσε 2 συμμετοχές της Σερβίας (“Molitva” και “Beauty Never Lies”) αλλά και η Leontina Vukomanović, στιχουργός του “Lane Moje” το 2004 και της συμμετοχής της Σερβίας στην Junior Eurovision 2019 “Podigni Glas”.

Από τους 12 συμμετέχοντες, στον τελικό θα προκριθούν οι μισοί (6). Αυτό θα το κρίνει με την ψήφο του τόσο το κοινό, όσο και η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Ο πρώτος ημιτελικός του Beovizija  2020 θ ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.