Σας αρέσει ο… Golos;

Σας αρέσει ο… Golos;

Ε ναι, είναι γεγονός, ξεκίνησε ο “Golos” (голос, που προφέρεται “Γκάλας” και σημαίνει “Φωνή”), δηλαδή η ρωσική εκδοχή του “The Voice”. Στην εναρκτήρια εκπομπή εμφανίστηκαν τρεις γιούροσταρ, η Dina Garipova (RUS 13), ο Dima Bilan (RUS 06, 08-νικητής) και η Polina Gagarina (RUS 15).

Golos 2

Το σώου ξεκίνησε με τους νικητές των τεσσάρων προηγούμενων ετών, δηλαδή την Dina Garipova, τον Sergey Volchkov, την Alexandra Vorobyova και τον ιερομοναχό Fotiy στη μπαλάντα “Melodia”. Ακολούθησε ένα πολύ δυναμικό τραγούδι, το “Gimme all your lovin’ / Наставники исполняют песню”, γεμάτο ενέργεια, με τους φετινούς μέντορες (Dima Bilan, Polina Gagarina, Grigoriy Leps και Leonid Agutin / Дима Билан, Полина Гагарина, Григорий Лепс,  и Леонид Агутин) επί σκηνής. Ο Alexander Gradskiy, από την ομάδα του οποίου ξεπήδησαν οι τρεις πρώτοι νικητές δεν θα συμμετάσχει φέτος στο πρόγραμμα. Για την ιστορία ο τέταρτος αναδείχθηκε από την ομάδα του Grigoriy Leps.

Είμαστε σίγουροι ότι για άλλη μια φορά θα διαγωνιστούν εξαιρετικές φωνές. Θα το παρακολουθούμε από κοντά και για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.