Σαν Μαρίνο: O Flo Rida θα είναι στην Eurovision 2021 αν το επιτρέψουν οι συνθήκες

Σαν Μαρίνο: O Flo Rida θα είναι στην Eurovision 2021 αν το επιτρέψουν οι συνθήκες
Σε συνέντευξή της στο Ισπανικό site, Eurovision Planet, η εκπρόσωπος το Σαν Μαρίνο για την Eurovision 2021, Senhit, επιβεβαίωσε πως ο Flo Rida θα βρίσκεται στο πλευρό της, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, το Μάιο στο Ρότερνταμ.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: Εάν το επιτρέπουν οι περιστάσεις, φυσικά, ο Flo Rida θα βρίσκεται στη σκηνή της Eurovision. Τον προσκάλεσα. Άκουσε το τραγούδι, το άρεσε και ήθελε να συμμετάσχει, γι ‘αυτό τον κάλεσα να έρθει στην Eurovision για το Σαν Μαρίνο. Εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, τότε έχουμε άλλα σχέδια δράσης. Το σημαντικό είναι ότι το τραγούδι, με ή χωρίς τον Flo Rida, σε ενθαρρύνει να κινηθείς, να χορέψεις και να απελευθερώσεις την αδρεναλίνη σου.

Η είδηση πως ο Flo Rida ένας από τους πλέον επιτυχημένους Αμερικάνους rappers της περασμένης δεκαετίας, συμμετέχει σε ένα τραγούδι της Eurovision είναι σίγουρα κάτι που ενθουσίασε τους fans της Eurovision και κάτι που θα κάνει τον διαγωνισμό ακόμα πιο αναγνωρίσιμο στις ΗΠΑ.

Θυμίζουμε πως η συμμετοχή του  Σαν Μαρίνο “adrenalina”διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό στις 20 Μάιου και θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του εν λόγω ημιτελικού μαζί με την Ελλάδα. Πιστεύετε πως ο Flo Rida θα δώσει το παρόν στην σκηνή του Ahoy Rotterdam; Θα καταφέρει η Senhit με η χωρίς την βοήθεια του Flo Rida να φέρει στο Σαν Μαρίνο το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία του στην Eurovision; Θυμίζουμε πως το καλύτερο αποτέλεσμα του Σαν Μαρίνο μέχρι σήμερα ήταν η 19η θέση το 2019 με τον Serhat και το τραγούδι Say Na Na Na.

Εικόνα:soundarts.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.