Ρωσία και “You Are the Only One”

Ρωσία και “You Are the Only One”

O Sergey Lazarev (Sergey Vyacheslavovich Lazarev/ Сергей Вячеславович Лазарев), το όνομα του οποίου ανακοινώθηκε ήδη από τον Δεκέμβριο, κυκλοφόρησε το -ομολογουμένως ετνυπωσιακό- βίντεο κλιπ της συμμετοχής του (η κοπέλα, για όσους τυχόν ενδιαφέρονται είναι η Μις Ρωσία 2015, Vladislava Evtushenko). To τραγούδι είναι γραμμένο από τον Δημήτρη Κοντόπουλο, σε παραγωγή Philipp Kirkorov και χορογραφία Φωκά Ευαγγελινού, μια “dream team” των μεγάλων επιτυχιών στη Γιουροβίζιον (“Shady Lady”-UKR 08, “This is out night”-GRE 09, “Hold me”-AZE 13, “Shine”-RUS 14). Η παρουσίαση έγινε από το κανάλι VGTRK, ο δε τίτλος είναι: You Are The Only One, που παραπέμπει στους στίχους του My number One της Έλενας Παπαρίζου. Τυχαίο; Δεν νομίζω… Είναι δεδομένο πως θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο. Με τον ίδιο τίτλο, πάντως, είχε διαγωνιστεί η Κροατία το 2004 με τον Ivan Mikulić. Επίσης, σε κάποιους φαν θύμισε το “Μόνο για μια στιγμή” του Σάκη Ρουβά.

Όσο για τον καλλιτέχνη, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποπ σταρ της χώρας, με επιτυχίες και στα αγγλικά και στα ρωσικά, χορευτής (ήρθε 2ος στο “Dancing on Ice”) και επαγγελματίας ηθοποιός. Αφού εγκατέλειψε την καριέρα του ως αθλητή της γυμναστικής, αρχικά μπήκε σε παιδιές χορωδίες, πριν γίνει μέλος των Smash!!!, οι οποίοι διαλύθηκαν το 2006. Δύο χρόνια μετά τον βρίσκουμε υποψήφιο στον ρωσικό τελικό με το Flyer (4ος).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.