Ρουμανία 2017: Ο Ovidiu Anton καλεσμένος στο Selecția Națională της Ρουμανίας

Ρουμανία 2017: Ο Ovidiu Anton καλεσμένος στο Selecția Națională της Ρουμανίας

Ο Ovidiu Anton, νικητής του εθνικού τελικού της Ρουμανίας για το 2016, θα επιστρέψει και πάλι στη σκηνή του Selecția Națională σαν guest του ημιτελικού της χώρας στις 26 Φεβρουαρίου. Θα ερμηνεύσει μερικά τραγούδια συμπεριλαμβανομένου και του «Moment of Silence» όπου κέρδισε πέρσι αλλά ποτέ δε το είδαμε στη Eurovision, λόγω αποκλεισμού της Ρουμανίας. Ο Ovidiu έλαβε μεγάλη στήριξη από δημοσιογράφους και φανς, όπου κάποιοι από αυτούς τραγούδησαν ακαπέλα το τραγούδι του στο κέντρο τύπου μαζί με την περσινή εκπρόσωπο της Μολδαβίας Lidia Isac

Ο Ovidiu δήλωσε “Χαίρομαι που εγώ και το συγκρότημά μου θα βρεθούμε στο Selecția Națională στη Ρουμανία. Το κάνω για τους φανς της Eurovision που με στήριξαν και για όλους τους Ρουμάνους που στάθηκαν στο πλάι μου. Θα τραγουδήσουμε κάποια από τα καινούρια μας τραγούδια που έχουμε ετοιμάσει τους τελευταίους 6 μήνες”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.