Ρουμανία: Οι καλλιτέχνες που προκρίθηκαν από τον ημιτελικό του Selectia Nationala

Ρουμανία: Οι καλλιτέχνες που προκρίθηκαν από τον ημιτελικό του Selectia Nationala

Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός της εθνικής επιλογής της Ρουμανίας Selectia Nationala. 20 καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν για μόλις 10 εισιτήρια που οδηγούσαν στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν οι Anca Mazilu και Bogdan Stănescu ενώ η Ilinca (Ρουμανία 2017) έκανε live ανταπόκριση από το Green Room.

Οι 20 καλλιτέχνες που διαγωνίστηκαν απόψε ήταν οι εξής (με αλφαβητική σειρά):

Ανάμεσα στους υποψηφίους συναντάμε και τον Cezar ο οποίος εκπροσώπησε την Ρουμανία το 2013 με το It’s my Life.

Στο διάλειμμα, η Ilinca παρουσίασε ένα Eurovision Medley με συμμετοχές που έκαναν επιτυχία στον διαγωνισμό και συγκεκριμένα τις Toy (Ισραήλ 2018), Zitti e Buoni (Ιταλία 2021) και Shum (Ουκρανία 2021).

Τα αποτελέσματα καθορίστηκαν εξ’ολοκλήρου από μια κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από 5 μέλη και συγκεκριμένα τους Alexandra UngureanuOzana BarabanceaRandiCristian Faur και Adrian Romcescu. Οι καλλιτέχνες που συμπληρώνουν την τελική δεκάδα για τον μεγάλο τελικό της 5ης Μαρτίου είναι:

Υπενθυμίζουμε πως στον τελικό, τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και η κριτική επιτροπή θα έχουν τον λόγο για τον 22ο εκπρόσωπο της χώρας στον διαγωνισμό.

Πέρυσι η Ρουμανία εκπροσωπήθηκε από την Roxen και το Amnesia. Αν και φαβορί, η μέτρια για πολλούς φωνητική και σκηνική εμφάνιση επέφεραν τον τρίτο συνεχόμενο αποκλεισμό της χώρας από το 2018 και συγκεκριμένα την 12η θέση με 85 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.