Ρουμανία: Η Xandra αποχώρησε από το Selectia Nationala 2019

Ρουμανία: Η Xandra αποχώρησε από το Selectia Nationala 2019

Η Xandra αποχώρησε από τον εθνικό τελικό της Ρουμανίας, Selectia Nationala 2019, και έγινε ο τρίτος διαγωνιζόμενος που αποχωρεί από τον φετινό τελικό.

Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ 

Η Xandra δεν είναι καινούρια στην σκηνή του εθνικού τελικού καθώς έχει κάνει άλλες τρεις απόπειρες στο παρελθόν να εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision. Η καλλιτέχνης έχει συμμετάσχει στους εθνικούς τελικούς το 2016, 2017 και 2018 ενώ η καλύτερη θέση της ήταν στο Selectia Nationala 2015.

Η τραγουδίστρια επρόκειτο να συμμετάσχει στον δεύτερο ημιτελικό στην πόλη Arad την επόμενη Κυριακή με το τραγούδι  “Independent”. H αποχώρηση της έρχεται μετά από αυτές του Mihai και Dan Bittman οι οποίοι αποχώρησαν πριν την διεξαγωγή το σόου στο οποίο θα διαγωνίζονταν.

Στο δεύτερο ημιτελικό της Κυριακής θα διαγωνιστούν οι κάτωθι καλλιτέχνες με την ακόλουθη:

  1. 2 Gents – Ielele (Fairies)
  2. Georgy – Tears
  3. Olivier Kaye – Right now
  4. Xonia – Discrete
  5. TWM – Make me your man
  6. Johnny Badulescu – Give up now
  7. Echoes – High heels on
  8. Aldo Blaga – Your journey
  9. Letitia Moisescu & Sensibil Balkan – Daina
  10. Laura Bretan – Dear Father
  11. Ester Peony – On a Sunday
  12. Linda Teodosiu – Renegades

Μια ειδική επιτροπή θα επιλέξει τους πρώτους 5 φιναλίστ ενώ οι ψήφοι του κοινού θα καθορίσουν τον έκτο που θα προκριθεί στον τελικό. Στον τελικό ήδη έχουν προκριθεί από τον πρώτο ημιτελικό οι : Trooper, Teodora Dinu, Dya and Lucian Colareza, Claudiu Mirea, and Bella Santiago.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.