Ρουμανία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του Selecția Națională 2019

Ρουμανία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του Selecția Națională 2019

Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός της εθνικής επιλογής της Ρουμανίας για την Eurovision 2019, Selecția Națională, που θα διεξαχθεί στο Polivalenta Hall στην πόλη Iasi με παρουσιαστές τους Aurelian Temişan και Ilinca Avram.

Συνολικά στον διαγωνισμό συμμετέχουν 24 υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε δύο ημιτελικούς. Σήμερα το βράδυ θα δούμε να διαγωνίζονται οι παρακάτω 11:

Η εθνικής επιτροπής του show, που αποτελείται από τους Adi Cristescu (τραγουδιστής – συνθέτης), Mihai Georgescu (Miţă) (ιδρυτικό μέλος των Bere Gratis – συνθέτης – στιχουργός), Crina Mardare (τραγουδίστρια –  καθηγήτρια φωνητικής), Andy Platon (DJ – παραγωγός) και Mugurel Vrabete (τραγουδιστής), θα μπορέσει να προκρίνει στον τελικό μέχρι 5 τραγούδια, ενώ στη συνέχεια το κοινό θα έχει την δυνατότητα με την ψήφο του να προκρίνει ένα ακόμη από αυτά που θα έχουν απομείνει.

Ο πρώτος ημιτελικός του Selecția Națională 2019, θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε μέσω των συχνοτήτων TVR 1, TVR MOLDOVA, TVRi, TVR HD και TVR +.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.