Πoιος μάλωσε τον Samir;

Πoιος μάλωσε τον Samir;

Οι Samir & Victor (Samir Badran & Victor Frisk) είναι υποψήφιοι στον σουηδικό τελικό με το Bada nakna (= Μπανιαρίσου γυμνός). O Samir παραβίασε τους κανόνες του τηλεοπτικού σταθμού SVT, το οποίο απαγορεύει ρητώς κάθε είδους διαφήμιση. Στον ημιτελικό έδειξε μια συγκεκριμένη μάρκα στο εσώρουχό του, ενώ στην πρόβα του Second Chance έκανε το ίδιο φορώντας ένα διαφημιστικό T-Shirt. Μολονότι το κανάλι τους απαγόρευσε να το ξανακάνουν, το ίδιο βράδυ φάνηκε εκ νέου η μάρκα στο εσώρουχό του, γεγονός που μπορεί να επιφέρει βαρύ πρόστιμο στο κανάλι, βάσει της ισχύουσας σουηδικής νομοθεσίας. Αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και αν θα υπάρξει κάποια τιμωρία για τους απείθαρχους νεαρούς.

Το ντουέτο που δημιουργήθηκε το 2014, από ένα παίκτη reality και έναν fashion blogger, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα singles, τα οποία έχουν όλα μπει στο Τοπ 3 των σουηδικών charts. Πέρυσι ήταν και πάλι υποψήφιοι με το Groupie (8οι). Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή τους συμμετοχή Bada nakna έχει ανέβει ήδη στο #1 των σουηδικών charts.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.