Π. Γιαννόπουλος: “Λόγω σκηνικής παρουσίας δεν πέρασε τότε το Comme Ci, Comme ça”

Π. Γιαννόπουλος: “Λόγω σκηνικής παρουσίας δεν πέρασε τότε το Comme Ci, Comme ça”

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Τι λες τώρα, όπου μίλησε για τις συμμετοχές του στη Eurovision, αλλά και για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ουκρανίας.

Κάτι έφταιγε τότε και δεν πέρασε το Comme Ci, Comme ça, για να είμαστε αντικειμενικοί. Η σκηνική παρουσία το πήρε λίγο από κάτω. Όταν ξεκινάς να πας στην Eurovision ως φαβορί, περιμένουν να δουν κάτι εντυπωσιακό. Αν δουν κάτι λιγότερο εντυπωσιακό, τότε γίνεσαι το φαβορί καίγεται. Ήταν συλλογικές οι ευθύνες. Εγώ τους το έλεγα, αλλά δεν εισακούστηκα.

Έχω κατενθουσιαστεί για το ελληνικό τραγούδι. Εντυπωσιάζει σταδιακά το κοινό για τρία λεπτά και αυτό είναι μυστικό επιτυχίας. Στην Ελλάδα έχουμε ταυτίσει τη Eurovision με τα έθνικ κομμάτια αλλά ο διαγωνισμός δεν είναι αυτό. Λατρεύουμε να τη μισούμε τη Eurovision.

Μια χαρά είναι και το κομμάτι της Κύπρου, αλλά είναι κάτι που το έχουμε ξαναδεί. Δεν έχει τον τρομερό παράγοντα έκπληξης. Η σκηνική παρουσία πρέπει να είναι εντυπωσιακή. Για να σε θυμούνται πρέπει να έχεις κάτι εντυπωσιακό.

Η συμμετοχή της Ουκρανίας είναι ένα ωραίο τραγούδι, κράμα παραδοσιακού τραγουδιού. Μου θυμίζει λίγο αυτό που είχε κάνει η Ελλάδα με τον Λούκα Γιώρκα. Είναι φαβορί, αλλά καλό είναι να μην κερδίζεις λόγω κοινωνικών καταστάσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.