Τα πρόσωπα που προτείνονται από την κυβέρνηση για την νέα διοίκηση της ΕΡΤ

Τα πρόσωπα που προτείνονται από την κυβέρνηση για την νέα διοίκηση της ΕΡΤ

Ενόψει της διαδικασίας επιλογής της νέας διοίκησης στην ΕΡΤ, η κυβέρνηση πρότεινε τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνος Ζούλας για τη θέση του Προέδρου και τον μηχανικό ανάπτυξης τηλεοπτικών μέσων Γιώργος Γαμπρίτσος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας, έχει μεγάλη εμπειρία στην έντυπη δημοσιογραφία και την ιδιωτική τηλεόραση ως πολιτικός συντάκτης, ανταποκριτής και παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών και ειδήσεων, ενώ έχει κάνει το πέρασμά του και από την ΕΡΤ.

Ο Γιώργος Γαμπρίτσος θεωρείται ένας από τους πλέον έμπειρους τεχνοκράτες των ΜΜΕ, έχει εργαστεί στο Mega, στη Nova και στην Cosmote tv, ενώ είχε αναλάβει ξανά και τα ηνία της ΕΡΤ πριν από 9 χρόνια.

Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας, θέση που μέχρι σήμερα κατείχε ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Αναπληρωτές Διευθυντές του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναλαμβάνουν οι δημοσιογράφοι, Γιώργος Ευθυμίου και Αργύρης Παπαστάθης.

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά μόνο πρόταση των προαναφερόμενων απ’ την κυβέρνηση.

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.