Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Η Φουρέιρα κάτι έκανε στο εξωτερικό. Η Παπαρίζου κι η Καλομοίρα δεν το προσπάθησαν” (video)

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Η Φουρέιρα κάτι έκανε στο εξωτερικό. Η Παπαρίζου κι η Καλομοίρα δεν το προσπάθησαν” (video)

Δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου φιλοξένησε η πρωινή εκπομπή του Open “Eυτυχείτε“. Ο γνωστός στιχουργός μίλησε για τις τελευταίες τηλεοπτικές εξελίξεις αλλά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τρεις καλλιτέχνιδες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην Eurovision. Συγκεκριμένα ανέφερε ο ίδιος:

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μοναδική, είναι καταπληκτική σε αυτό που κάνει κι έχει star quality. Ίσα ίσα σε σχέση με την Έλενα Παπαρίζου και την Καλομοίρα κάτι έκανε στο εξωτερικό, κάτι προσπάθησε τουλάχιστον. Η Καλομοίρα κι η Παπαρίζου δεν το προσπάθησαν με την Έλενα να κλείνει στο Fever με τον Χρήστο Πάζη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα προς το τέλος του video:

Στην συνέχεια η ομάδα της εκπομπής συμπλήρωσε ότι η Έλενα είχε πρόταση από την Sony International κι ο τότε σύζυγος και μάναντζερ της καλλιτέχνιδας Τόνυ Μαυρίδης την αρνήθηκε. Από την άλλη η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι η Έλενα είναι γνωστή στις Σκανδιναβικές χώρες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ποσειδώνας έχει γράψει τους στίχους τόσο της συμμετοχής της Κύπρου το 2007 όσο και της Ελλάδας το 2008.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.