Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Σάκη Ρουβά: “Γιατί μπήκε και τραγούδησε στο Ηρώδειο”; (ΦΩΤΟ)

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Σάκη Ρουβά: “Γιατί μπήκε και τραγούδησε στο Ηρώδειο”; (ΦΩΤΟ)

“Αντί να κοιτάξουμε το δάσος, εστιάζουμε στο δέντρο”

Μέγαλος σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες, γύρω από την φωτογραφία που τραβήχτηκε από συνεργάτη του Σάκη Ρουβά, στα social media. Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητό του ήταν παρκαρισμένο στο προαύλιο του Ηρωδείου, για τη συναυλία που είχε προγραμματίσει με την Σόνια Θεοδωρίδου.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο όμως, απεικονιζόταν ο Σάκης, ο οποίος πόζαρε στον φακό, με σκοπό να προωθήσει το αυτοκίνητο εταιρείας με την οποία συνεργάζεται. Η ανάρτηση όμως κατέβηκε λίγο αργότερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού η αντίδραση του ΥΠΠΟ ήταν άμεση.

Στο συγκεκριμένο θέμα, θέλησε να τοποθετηθεί ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, γράφοντας τα εξής στους διαδικτυακούς του φίλους:

“Επειδή εστιάζουμε στο δέντρο, αντί να κοιτάξουμε το δάσος,
Ας το πούμε ευθέως:
Το θέμα δεν είναι γιατί “πάρκαρε” απ’ έξω,
Το θέμα είναι γιατί μπήκε και τραγούδησε μέσα; “
Μία ανάρτηση που έλαβε πλήθος και ποικίλων σχολίων, απαντώντας επιπροσθέτως ο γνωστός στιχουργός σε μία follower του, τα εξής:
“Απλά το star quality για μένα δεν είναι λόγος για να ανέβει κάποιος στην σκηνή του Ηρωδείου. Και την απόλυτα κακοφωνήξ Madonna αν την έβλεπα να ανεβαίνει στην συγκεκριμένη σκηνή, θα στεναχωριόμουν. Το star quality είναι για να γεμίζει και να δονεί στάδια και τεράστιες συναυλιακές αρένες, όχι για σκηνές ιερών χώρων που απαιτούν άλλα μαγικά στοιχεία”.

https://www.facebook.com/poseidonas.giannopoulosiii/posts/3306782772708267

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.