Πορτογαλία: Ο εκπρόσωπος του Salvador Sobral αποκαθιστά την αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του

Πορτογαλία: Ο εκπρόσωπος του Salvador Sobral αποκαθιστά την αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του

Η είδηση που από το πρωί κυκλοφόρησε σε διάφορα μέσα, ότι δηλαδή ο φετινός εκπρόσωπος της Πορτογαλίας στη Eurovision Savador Sobral,αντιμετωπίζει σοβαρότατα θέματα υγείας που τον αναγκάζουν να απέχει από οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα το Μάιο στο Κίεβο, σύμφωνα με τον manager του καλλιτέχνη είναι απολύτως ψευδή. Ο Salvador θα εμφανιστεί κανονικά σε όλες τις συναυλίες που έχει προγραμματίσει μέχρι τη Eurovision, οι οποίες μάλιστα είναι και sold out. Το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε είναι δύο κήλες που τον ταλαιπωρούσαν και τις εγχείρησε μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Festival da Canção.

Τα ψεύτικα νέα που αφορούν την υγεία του Salvador Sobral, δημοσιεύθηκαν πρώτα στο πορτογαλικό tabloid Flash. Στη συνέχεια μεταδόθηκαν με ταχύτητα σε όλη την Ευρώπη, αφού πολλά fan sites μετέδωσαν την “είδηση”. Την επόμενη εβδομάδα ο Salvador θα παρουσιάσει το video clip της συμμετοχής του στα μέσα, ενώ στο ίδιο event θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και το τοπικό fan club του διαγωνισμού. Ο Salvador Sobral θα διαγωνιστεί για την Πορτογαλία με το Amar Pelos Dois, στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 9 Μαΐου, για την πρόκριση στον τελικό του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Η Πορτογαλία για πρώτη φορά στην ιστορία της κατεβαίνει με πολλές αξιώσεις, αφού είναι τέταρτη στον πίνακα των στοιχημάτων και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το ρετρό τραγούδι του Salvador, αλλά και η ιδιαίτερη ερμηνεία του, ίσως χαρίσουν την πρώτη νίκη στην ιβηρική χώρα, που ενώ συμμετέχει από το 1964 στο διαγωνισμό, δεν έχει βρεθεί ποτέ πάνω από την έκτη θέση (1996 – Ana Lúcia Moniz, O meu coração não tem cor)

Πιστεύετε φέτος να κάνει την έκπληξη η Πορτογαλία;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.