Πορτογαλία: Δεν πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα εξαιτίας κρούσματος COVID-19

Πορτογαλία: Δεν πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα εξαιτίας κρούσματος COVID-19

Η συμμετοχή της Πορτογαλίας με την MARO και το τραγούδι Saudade, Saudade, δεν πραγματοποίησε την δεύτερη της πρόβα την ώρα που αναμενόταν καθώς βρέθηκε θετικό κρούσμα COVID-19 σε μέλος της Πορτογαλικής συμμετοχής. Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Ένα μέλος της πορτογαλικής αποστολής βρέθηκε θετικό στον COVID 19 ενώ υποβαλλόταν σε αντιγονικό τεστ ρουτίνας στο PalaOlimpico στο Τορίνο. Αισθάνονται καλά και δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλό μας για την Υγεία και την Ασφάλεια, έχει προβεί σε περαιτέρω εξέταση PCR, επέστρεψε στο ξενοδοχείο και τώρα θα τεθεί σε απομόνωση για 7 ημέρες. Θα ενημερώσουμε για την πρόοδό του σε εύθετο χρόνο.

Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας και Ασφάλειας που ισχύει για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022, η υπόλοιπη αποστολή δεν υποχρεούται να μπει σε απομόνωση ή καραντίνα, αλλά, σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία, πρέπει να φορά μάσκες FFP2 ανά πάσα στιγμή εντός και εκτός του χώρου. Η Πορτογαλία θα συνεχίσει με την προγραμματισμένη πρόβα σήμερα το απόγευμα (Τετ. 4 Μαΐου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.