Πολωνία 2017: Ακούστε τα τραγούδια του τελικού

Πολωνία 2017: Ακούστε τα τραγούδια του τελικού

Όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγες μέρες με σχετικό άρθρο, η Πολωνική τηλεόραση ανακοίνωσε τους υποψήφιους καλλιτέχνες του εθνικού τελικού της Πολωνίας, που θα διεκδικήσουν να εκπροσωπήσουν την χώρα τους στον διαγωνισμό Eurovision 2017 στο Κίεβο.

Πολωνία 2017: Οι φιναλίστ του Krajowe Eliminacje 2017

Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν ανέβει όλα τα υποψήφια κομμάτια του Πολωνικού τελικού στο Youtube, τα οποία μπορείτε να τα ακούσετε παρακάτω:

Martin Fitch – Fight For Us
https://www.youtube.com/watch?v=WgVs_LWN58I

Kasia Moś – Flashlight

Carmell – Faces

Agata Nizińska – Reason

Rafał Brzozowski – Sky Over Europe

Isabell Otrebus – Voiceless

Lanberry – Only Human

Aneta Sablik – Ulalala

Paulla – Chce Tam Z Toba Byc

Olaf Bressa – You Look Good

Ανάμεσα στους υποψηφίους συναντάμε τον Martin Fitch, ο οποίος ως Marcin Mrozinski είχε εκπροσωπήσει την Πολωνία με το τραγούδι “Legenda” στην Eurovision του 2010, καταλαμβάνοντας την 13η θέση στον ημιτελικό. Συμμετέχει επίσης η Kasia Moś η οποία πέρσι έλαβε μέρος στον Πολωνικό τελικό καταλαμβάνοντας την 6η θέση με το τραγούδι “Addictions”. Τέλος το τραγούδι “Voiceless” είναι μια σύνθεση του Σουηδού συνθέτη Fredrik Kempe, ο οποίος έγραψε το “Popular” για τον Eric Saade και το “Undo” για την Sanna Nielsen, συμμετοχές που κατέλαβαν την 3η θέση για την Σουηδία στην Eurovision το 2011 και το 2014 αντίστοιχα.Θυμίζουμε ότι ο Πολωνικός τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 18 Φεβρουαρίου στις 21.30 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.