Πολωνία: Στις 12 Μαρτίου η αποκάλυψη της συμμετοχής για την Eurovision 2021

Πολωνία: Στις 12 Μαρτίου η αποκάλυψη της συμμετοχής για την Eurovision 2021

H Πολωνία ήταν μια από τις χώρες που μέχρι πρόσφατα δεν είχαν αποκαλύψει σχεδόν τίποτα για την συμμετοχή τους στην Eurovision 2021. Αυτό άλλαξε με την σημερινή ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης της Πολωνίας TVP πως η συμμετοχή της χώρας θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στην πρωινή εκπομπή Pytanie na śniadanie στο κανάλι TVP2.

Φημολογία για την εκπροσώπηση της Πολωνίας

Ακόμη δεν είναι γνωστό ποιος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει την Πολωνία αλλά υπάρχουν φήμες για 3 καλλιτέχνες. Την Alicja Szemplińska η οποία κέρδισε την περσινή εθνική επιλογή της Πολωνίας με το τραγούδι Empires, τον Rafał Brzozowski o οποίος ήταν υποψήφιος στον εθνικό τελικό της Πολωνίας για την Eurovision 2017 και παρουσιαστής στην Junior Eurovision 2020 που πραγματοποιήθηκε στην Βαρσοβία, και την Cleo η οποία ήταν εκπρόσωπος της Πολωνίας στην Eurovision 2014 με το τραγούδι Slavic Girls η οποία έφτασε έως την 14η θέση. Ας θυμηθούμε το τραγούδι με το οποίο η Alicja θα εκπροσωπούσε την Πολωνία στην Eurovision 2020 η οποία όμως ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του ιού COVID-19.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.