Πολωνία: Σε κίνδυνο η φετινή Junior Eurovision;

Πολωνία: Σε κίνδυνο η φετινή Junior Eurovision;

Αναμφίβολα το 2020 αποδείχθηκε μια δύσκολη χρονιά για όλη την οικουμένη λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19, κάτι που φυσικά δεν άφησε ανεπηρέαστο τον θεσμό της Eurovision με την ματαίωση του αγαπημένου μας διαγωνισμού για φέτος. Φαίνεται όμως, πως και η Junior Eurovision πιθανόν να αντιμετωπίσει προβλήματα στην διεξαγωγή της λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων του Κορωνοϊού κατά το τελευταίο διάστημα.

Οι υποψίες για την μη διεξαγωγή της Junior Eurovision, φούντωσαν μετά την ανακοίνωση της πολωνικής δημόσιας τηλεόρασης TVP, για την διοργάνωση του εθνικού τελικού της χώρας, Szansa na sukces. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως σε περίπτωση μη διεξαγωγής της Junior Eurovision 2020, ο νικητής του εν λόγω εθνικού τελικού θα εμφανιστεί στο Opole Festival 2021, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Πολωνίας που διεξάγεται στην ομώνυμη πόλη.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως η Πολωνία είναι η διοργανώτρια χώρα της Junior Eurovision 2020 μετά την νίκη της με την Viki Gabor με το τραγούδι Superhero στην Junior Eurovision 2019 που διεξάχθηκε επίσης στην Πολωνία. Το γεγονός λοιπόν, ότι η διοργανώτρια χώρα εξετάζει εναλλακτικά σενάρια για την μη τέλεση του διαγωνισμού, είναι κάτι που ανησυχεί τους fans του εν λόγω θεσμού. Η EBU πάντως δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικά με την μη πραγματοποίηση του φετινού διαγωνισμού.

Ας θυμηθούμε το τραγούδι με το οποίο η Πολωνία έφτασε πέρσι στην δεύτερη νίκη της στον θεσμό της Junior Eurovision. Ως INFE Greece ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί η Junior Eurovision 2020 θέτοντας πάντα σε προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των νεαρών συμμετεχόντων, των συντελεστών και του κοινού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.