Πολωνία: Ανακοινώθηκαν οι συμμετέχοντες του τελικού

Πολωνία: Ανακοινώθηκαν οι συμμετέχοντες του τελικού

Το TVP ανακοίνωσε τους συμμετέχοντες στο Tu bije serce Europy – Wybieramy hit na Eurowizję!, την Πολωνική επιλογή για τη Eurovision 2023.

Το TVP ανακοίνωσε σήμερα το πρωί τους δέκα επιλεγμένους φιναλίστ για την Πολωνική επιλογή για τη Λίβερπουλ. Οι τραγουδιστές και τα τραγούδια τους αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της Pytanie na Śniadanie στο TVP 2.

Η λίστα των συμμετοχών έχει ως εξής:

Η Alicja Szemplińska επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Πολωνία στη Eurovision 2020 με το “Empires” πριν ακυρωθεί ο διαγωνισμός.

Στον ζωντανό τελικό στις 26 Φεβρουαρίου θα γίνουν δύο γύροι ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο, μια επαγγελματική κριτική επιτροπή (50%) και η ψηφοφορία του κοινού (50%) θα επιλέξουν τρία τραγούδια για να περάσουν στον δεύτερο γύρο. Οι ένορκοι θα κατατάξουν κάθε τραγούδι από το 1 έως το 10. Αυτά τα αποτελέσματα θα μετατραπούν σε ποσοστό μεριδίου και θα υπολογιστούν κατά μέσο όρο με τα ποσοστιαία αποτελέσματα της ψηφοφορίας μέσω SMS.

Στον δεύτερο γύρο, όλες οι ψήφοι θα μηδενιστούν και η κριτική επιτροπή και το κοινό θα ψηφίσουν ξανά για την ανάδειξη του νικητή. Σε αυτόν τον γύρο, οι κριτικές επιτροπές θα ψηφίσουν σε κλίμακα από το 1 έως το 3. Σε περίπτωση ισοψηφίας, η κριτική επιτροπή θα αποφασίσει ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στο Λίβερπουλ.

Το TVP διατηρεί επίσης το δικαίωμα να απονείμει συμμετοχή σε έναν ερμηνευτή που δεν έχει υποβάλει συμμετοχή εκ των προτέρων ή έχει αποκλειστεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν 11 συμμετέχοντες στον τελικό. Έως τις 20 Φεβρουαρίου, οι επιλεγμένοι ερμηνευτές πρέπει να υποβάλουν στους διοργανωτές την επίσημη ηχητική έκδοση του τραγουδιού, διαφημιστικό υλικό (π.χ. ένα μουσικό βίντεο) και ένα σχέδιο σκηνής για την ερμηνεία τους.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.