Πολωνία: Ανακοινώθηκαν οι κριτές του “Szansa na Sukces 2020”

Πολωνία: Ανακοινώθηκαν οι κριτές του “Szansa na Sukces 2020”

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε η κριτική επιτροπή της εθνικής επιλογής της Πολωνίας για την Eurovision 2020, Szansa na Sukces, η οποία αποτελείται από τρεις πρώην εκπροσώπους της χώρας στον διαγωνισμό.

Το σόου θα αποτελείται από 3 ημιτελικούς, όπου θα δούμε να διαγωνίζονται 6 ή 7 υποψήφιοι, ενώ σε κάθε εκπομπή θα υπάρχει ένας ειδικός προσκεκλημένος, όπου οι συμμετέχοντες θα ερμηνεύουν κάποιο από τα τραγούδια του. Στη συνέχεια, η τριμελής κριτική επιτροπή θα είναι αυτή που θα κρίνει με την ψήφο της τον νικητή του κάθε ημιτελικού που θα ξαναδούμε στον τελικό του σόου. Εκεί, οι 3 υποψήφιοι θα ερμηνεύσουν από 2 τραγούδια, ένα cover γνωστού τραγουδιού και αυτό με το οποίο επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την χώρα στην Eurovision. Ο νικητής θα προκύψει έπειτα από την ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής.

Οι 3 κριτές του Szansa na Sukces 2020, είναι οι εξής:

  • Cleo (Πολωνία 2014 – 14η θέση στον τελικό)
  • Michał Szpak (Πολωνία 2016 – 8η θέση στον τελικό)
  • Gromee (Πολωνία 2018 – 14η θέση στον δεύτερο ημιτελικό)

Η διορία υποβολής αιτήσεων έληξε στις 13 Ιανουαρίου, ενώ ο πρώτος ημιτελικός θα μεταδοθεί στις 2 Φεβρουαρίου.

Η Πολωνία συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision από το 1994 με καλύτερη θέση την 2η που την κατέκτησε την ίδια χρονιά με την Edyta Górniak και το  To nie ja. Το 2019 η χώρα περιορίστηκε στην 11η θέση του 1ου ημιτελικού με τις Tulia και το “Fire of Love (Pali się)“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.