Πέγκυ Ζήνα: Έρχεται “Ειλικρινά” να μας μαγέψει στο νέο της τραγούδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέγκυ Ζήνα: Έρχεται “Ειλικρινά” να μας μαγέψει στο νέο της τραγούδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το νέο τραγούδι της Πέγκυ Ζήνα, με τίτλο “Ειλικρινά”.

Αν και το προηγούμενο single της “Μέσα Μου Κάτι Έγινε” σημείωσε μία επιτυχημένη πορεία, σκαρφαλώνοντας για 6 μήνες στο Top 20 του Greek Airplay Chart, αυτό μάλλον θα κάνει την διαφορά.

Το νέο της τραγούδι έχει ήδη οπτικοποιηθεί και σε μεταφέρει σε μία αισθητική αρκετά μοντέρνα αλλά και vintage, γυρίσματα που έγιναν σε ένα Art Deco διατηρητεό σπίτι του 1924 στο κέντρο της Αθήνας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

«Ειλικρινά, δε θα υπάρχω πια για σένα πουθενά, στα περασμένα το μυαλό σου θα γυρνά, εμένα θα ζητάς ξανά, ειλικρινά…», τραγουδά η Πέγκυ Ζήνα.

Τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει ο έμπειρος Βασίλης Γιαννόπουλος, ο οποίος έχει βάλει την υπογραφή του σε κορυφαίες επιτυχίες της τραγουδίστριας που έχουν αφήσει το δικό τους ίχνος, ενώ η μουσική είναι μια δημιουργία του Γιάννη Φρασέρη.

(Η ίδια να θυμίσουμε ότι συμμετείχε στον Ελληνικό Τελικό της Eurovision 2002, με το κομμάτι “Love is A Wonderful Thing”, με το οποίο δυστυχώς δεν προκρίθηκε).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.