Ο Toni Sfinos θέλει να πάει στη Γιουροβίζιον

Ο Toni Sfinos θέλει να πάει στη Γιουροβίζιον

Τρέμε Τάμτα, τρέμε Demy, τρέμε Φουρέιρα! Όπως δήλωσε η γνωστή τραγουδιστική περσόνα, Toni Sfinos, (Θάνος Κιούσης, όπως λέγεται στην πραγματικότητα), λάτρης των δεκαετιών ’60-’70, ο οποίος κάνει θραύση με τα περίεργα βλαχο-αγγλικά του, ψάχνει το κατάλληλο τραγούδι, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Γιουροβίζιον, να κάνει τον χαβαλέ του και -γιατί όχι- να φέρει μια καλή θέση. Βέβαια, τις ίδιες δηλώσεις έκανε και το 2014: “Όλα θα γίνουν ον τάιμ και θα βρούμε το τέλειο σονγκ για να ατέντ του και να αφήσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις. Να μιλάει όλη η Γιουροβίζιον για την Ελλαδάρα μας και τα Καλάβρυτα, ρέι”. Ίσως τώρα ωρίμασε ο καιρός.

Sfinos 1

Στο παρελθόν έχουμε δει κάποιες (όχι πολλές είναι η αλήθεια) περσόνες στον διαγωνισμό, όπως η Conchita Wurst (Αυστρία 2014-βραβείο), ο/η Verka Serduchka (Ουκρανία 2007-2η θέση), η DQ (Δανία 2007-ημιτελικός) ή η αμφιλεγόμενη Silvia Night (Ισλανδία 2006-Ημιτελικός). Δεν ξέρουμε τι τύχη θα μπορούσε να έχει, ειδικά με τις επιτροπές, οι οποίες από το 2009, οπότε επανήλθαν, βγάζουν όλο τους το μένος κατά της Ελλάδας. Σίγουρα, πάντως, θα ξεσήκωνε το στάδιο.

Sfinos 2

Για την ώρα ας τον απολαύσουμε στη δική του διασκευή του περίφημου disco κομματιού “Τζένγκις Χαν” (Γερμανία 1979-4η θέση), το οποίο έκανε τεράστια παγκόσμια επιτυχία και αγαπήθηκε και στην Ελλάδα με τη φωνή του Λάκη Τζορντανέλλι.

https://www.youtube.com/watch?v=Ikb3JP9g0o8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.