Ο Stig Rästa ετοιμάζει τραγούδι και για τη Ρουμανία;

Ο Stig Rästa ετοιμάζει τραγούδι και για τη Ρουμανία;

Ο Stig Rästa, που εκπροσώπησε την Εσθονία το 2015 μαζί με την Elina Born κατακτώντας την 7η θέση στον μεγάλο τελικό με το τραγούδι Goodbye To Yesterday,  ετοιμάζει ένα τραγούδι για underground καλλιτέχνη που θα πάρει μέρος στην εθνική επιλογή της Ρουμανίας Selectia Naţională, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Eurovoix. Ο Stig φέρεται να είναι ο μοναδικός δημιουργός του τραγουδιού και δεν αποκλείεται να τον δούμε και στη σκηνή του Selectia Naţională. Φημολογείται ότι το τραγούδι ηχογραφήθηκε πριν λίγες μέρες στο Ταλίν της Εσθονίας. Ο  Stig είναι αποφασισμένος να ξανασυμμετάσχει στη Eurovision αυτή τη φορά ίσως και με δύο τραγούδια, το ένα είναι αυτό με το οποίο θα διαγωνισθεί στον πρώτο ημιτελικό της Εσθονικής επιλογής η Elina, όπου το έχει συνθέσει ο ίδιος και το άλλο αυτό που έχει ετοιμάσει για τη ρουμανική επιλογή

https://www.youtube.com/watch?v=8DXlDn1tRGk

Το TVR (ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ρουμανίας) ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook ότι την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιεύσει όλες τις λεπτομέρειες για την εθνική επιλογή της χώρας. Η Ρουμανία μετά τον φετινό αποκλεισμό της από την EBU δύο εβδομάδες πριν τον διαγωνισμό, εξαιτίας υπέρογκων χρεών του TVR, φαίνεται πως ετοιμάζει δυνατό comeback.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.