Ο Robbie Williams στο Sanremo – Η Fiorella Mannoia φαβορί για τη νίκη σύμφωνα με τους διαπιστευμένους

Ο Robbie Williams στο Sanremo – Η Fiorella Mannoia φαβορί για τη νίκη σύμφωνα με τους διαπιστευμένους

Όπως επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο ο Robbie Williams θα λαμπρύνει με την παρουσία του, το μεγαλύτερο φεστιβάλ τραγουδιού της Ευρώπης, το Sanremo. Ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής θα εμφανιστεί ως guest στη σκηνή του Teatro Ariston σε λίγες εβδομάδες, μαζί με άλλα πολλά δυνατά ονόματα του διεθνούς ρεπερτορίου που ήδη έχουν ανακοινωθεί. Εκτός αυτού σύμφωνα με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που θα καλύψουν το φεστιβάλ και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα υποψήφια τραγούδια, φαβορί για τη νίκη εμφανίζεται η Diva της ιταλικής μουσικής σκηνής Fiorella Mannoia.

Πέραν των Tiziano Ferro, Carmen Consoli, Mika, Giorgia, Ricky Martin, Rag’n Bone Man και Zucchero που ήδη έχουν ανακοινωθεί ως guests στο φεστιβάλ του Sanremo 2017 που ξεκινά στις 7 Φεβρουαρίου, ο Βρετανός pop star Robbie Williams ανακοίνωσε πως θα τραγουδήσει και αυτός στη διάσημη σκηνή του Teatro Ariston, από την οποία πολλοί διεθνείς αστέρες ξεκίνησαν την καριέρα τους.

Εν τω μεταξύ δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν διαπιστευθεί από την RAI ώστε να καλύψουν το γεγονός είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα υποψήφια τραγούδια ώστε να προετοιμαστούν για τις ανταποκρίσεις τους τις ημέρες του φεστιβάλ. Σύμφωνα λοιπόν με αυτούς φαβορί για τη νίκη φαίνεται να είναι η 63χρονη Fiorella Mannoia ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιταλικής μουσικής τις τελευταίες δεκαετίες και η σπουδαιότερη ίσως καλλιτέχνιδα εκ των φετινών διαγωνιζόμενων. Δεύτερος στις προτιμήσεις τους ήταν ο Marco Massini και τρίτος ο Ermal Meta που πέρσι ήταν υποψήφιος στην κατηγορία των νέων καλλιτεχνών.

fiorella_mannoia_ottavio-celestino-686-u1040142897303oce-u1040183993529trd-384x280lastampa-nazionale-k5vh-u1040183993529trd-640x320lastampa-it

Το φεστιβάλ του Sanremo, θα διεξαχθεί στην μικρή πόλη της Λιγουρίας από τις 7 έως και τις 11 Φεβρουαρίου 2017. Ο νικητής του φεστιβάλ θα έχει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Ιταλία στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Σε περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί, τότε η RAI μπορεί να επιλέξει όποιον άλλον υποψήφιο επιθυμεί και από τις δύο κατηγορίες (καταξιωμένων και νέων καλλιτεχνών).

Πέρσι την Ιταλία εκπροσώπησε μετά την άρνηση των νικητών Stadio, η δεύτερη του Sanremo 2016 Francesca Michielin με το τραγούδι No Degree Of Seperation και κατέλαβε την 16η θέση στον τελικό του διαγωνισμού:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.