Ο Måns Zelmerlöw παρουσίασε το νέο του τραγούδι, “Hanging On To Nothing”

Ο Måns Zelmerlöw παρουσίασε το νέο του τραγούδι, “Hanging On To Nothing”

Ο νικητής της Eurovision 2015 και ένας εκ των παρουσιαστών του φετινού διαγωνισμού Måns Zelmerlöw, παρουσίασε το νέο του single Hanging On To Nothing για πρώτη φορά δημοσίως, στο δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα Sommarkrysset του TV4. Ο Måns στο ίδιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα ερμήνευσε και το προηγούμενο single του Fire In The Rain.

To Hanging On To Nothing είναι το πρώτο single από το επερχόμενο έβδομο studio album του 30χρονου πλέον Måns, το οποίο αναμένεται να έχει επίσημη κυκλοφορία την Παρασκευή 26 Αυγούστου. Αυτό το album θα είναι η συνέχεια της προσπάθειας του Måns για διεθνή αναγνώριση, μετά τα πρώτα βήματα καταξίωσης που έκανε στο εξωτερικό με τον προηγούμενο δίσκο του Perfectly Damaged, που κυκλοφόρησε λίγο μετά τη νίκη του στη Eurovision το 2015. Περιττό να αναφέρουμε ότι όλοι οι δίσκοι του γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στη γενέτειρα του Σουηδία.

mans-zelmerlow-hanging-on-to-nothing-333x333

Στο παρακάτω βίντεο δείτε τον Måns, να ερμηνεύει το καινούριο του τραγούδι Hanging On To Nothing, για πρώτη φορά στην εκπομπή Sommarkrysset του TV4:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.