Ο Hovig εύχεται στους αναγνώστες του InfeGreece καλή χρονιά (video)

Ο Hovig εύχεται στους αναγνώστες του InfeGreece καλή χρονιά (video)

Για τελευταίο άρθρο αυτής της καταπληκτικής χρονιάς για την ιστοσελίδα μας, αφήσαμε φυσικά τις ευχές για ένα όμορφο, τυχερό και κυρίως με υγεία 2017 για όλους εσάς, τις οικογένειές και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο κατάλληλο πρόσωπο για να κλείσουμε το 2016 λοιπόν από τον εκπρόσωπο της Κύπρου στο Eurovision 2017, τον αγαπημένο μας Hovig, που εύχεται για όλους εσάς στο παρακάτω βίντεο.

Μείνετε μαζί μας και τη νέα χρονιά στο δρόμο για τη Eurovision 2017, όπως το κάνατε τόσο θερμά όλους αυτούς τους μήνες. Ο δρόμος για το Κίεβο περνάει μέσα από τις σελίδες του infegreece. Εμείς θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε για όλα όσα συμβαίνουν ανά τον κόσμο και αφορούν τον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Περάστε όσο πιο ξέγνοιαστα και χαμογελαστά την σημερινή τελευταία ημέρα του χρόνου, γιατί από αύριο ξεκινά το πιο όμορφο τρίμηνο για εμάς τους γιουροφάν, αυτό των εθνικών τελικών και έχουμε πολλά να δούμε και να σχολιάσουμε.

Καλή χρονιά λοιπόν!!!

https://www.youtube.com/watch?v=bDh_yXq0Lm8&feature=youtu.be

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.