Ο Francois Micheletto των Minus One διαπρέπει και στο Voice της Γαλλίας

Ο Francois Micheletto των Minus One διαπρέπει και στο Voice της Γαλλίας

Αύριο επιτέλους θα έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τη χαρά να ακούσουμε τη συμμετοχή της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αφού οι Minus One θα παρουσιάσουν το Alter Ego για πρώτη φορά μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΡΙΚ στις 8 το βράδυ και αμέσως μετά από το επίσημο κανάλι τους στο youtube.

Μέχρι τότε όμως ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Francois Micheletto. ταξίδεψε στο Παρίσι για να συμμετάσχει στις blind auditions της 5ης σεζόν του επιτυχημένου τάλεντ σόου The Voice of France, που παρουσιάζει ο δικός μας Νίκος Αλιάγας. Ο Francois που έχει Γάλλο πατέρα, εντυπωσίασε με τη φωνή του και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού στην ομάδα του γνωστού τραγουδιστή Florent Pagny.

Αν απορείτε πως ο Francois βρέθηκε εκεί; Η απάντηση είναι ότι εκτός από τους προφανείς λόγους του promotion εν όψει και Eurovision, ο Bruno Berberes (πρώην αρχηγός της γαλλικής αποστολής) που ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής πέρσι στον τελικό του Eurovision Song Project στο οποίο οι Minus One συμμετείχαν με το τραγούδι Shine, πρότεινε στον Francois να συμμετάσχει όπερ και εγένετο.

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία και να βγάλει την Κύπρο ασπροπρόσωπη και στους δύο διαγωνισμούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.