Ο Douwe Bob ανοίγει μπαρ στη Στοκχόλμη

Ο Douwe Bob ανοίγει μπαρ στη Στοκχόλμη

Όπως χαρακτηριστικά γράφει η εφημερίδα Metro (στην ολλανδική της έκδοση): “Ο καλλιτέχνης που θα ταξιδέψει από την Ολλανδία στη Σουηδία, για να την εκπροσωπήσει στη Γιουροβίζιον, Douwe Bob, θα ανοίξει εκείνη την περίοδο όχι μόνο τον… λαιμό του στη Στοκχόλμη, αλλά και ένα μπαρ!” (De zanger die voor Nederland naar Zweden afreist om mee te doen aan het Eurovisie Songfestival, opent gedurende het event in Stockholm niet alleen zijn strot maar ook een bar). Την είδηση ανάρτησε ο ίδιος στο Facebook και την συνόδευσε με ένα σχετικό βίντεο. Η ολλανδική τηλεόραση, από την πλευρά της, προσκαλεί τους πάντες για μια  μπύρα και υπόσχεται στους θαμώνες του μπαρ διάφορες εκπλήξεις, happenings και πολλή διασκέδαση. Ξεχάσατε να μας δώσετε τη διεύθυνση!

Και για όσους αναρωτιούνται: ο καλλιτέχνης είναι ιδιοκτήτης δικού του μπαρ στην Ολλανδία, το “The Fool Bar”, όπου κάνει εμφανίσεις ο ίδιος, αλλά και έτεροι τραγουδιστές. Εν τω μεταξύ, τον ίδιο ακριβώς τίτλο φέρει το τελευταίο του άλμπουμ, στο οποίο περιλαμβάνεται και το “Slow Down”. Αυτό που ανακαλύψαμε, όμως, είναι ότι πέρυσι κυκλοφόρησε ένα άλλο τραγούδι -σε εντελώς άλλο ύφος- με τίτλο “Can’t Slow Down”! Ακούστε το κι αυτό.

https://www.youtube.com/watch?v=OhXmE5Y-r9I&nohtml5=False 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.