Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο Ετήσιο Eurovision Party στο Shamone

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο Ετήσιο Eurovision Party στο Shamone

Και αυτή τη χρονιά το καθιερωμένο Eurovision party στο Shamone είναι γεγονός!! Όλα ξεκίνησαν από μια αυθόρμητη ιδέα μέσα από ένα τηλεφώνημα του Φώτη Σεργουλόπουλου και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου πριν από πέντε χρόνια, ιδέα που εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή και κεφάτα γεγονότα την περίοδο του διαγωνισμού της Eurovision κάθε Μάιο και έγινε πια θεσμός, το Eurovision Concert.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, με τρεις συμμετοχές στο διαγωνισμό το 1996, το 2002 και το 2005 με την Κύπρο, πολύχρονη πείρα και πολλές επιτυχίες, υποδέχεται τους Εurofans για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο Shamone σε ένα μουσικό ταξίδι μέσα στις δεκαετίες του διαγωνισμού, ερμηνεύοντας τα πιο ξεχωριστά και αγαπημένα τραγούδια που πέρασαν μέσα από τον μακροβιότερο μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού.
Καλεσμένοι του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στο Eurovision Concert No5 είναι η σπουδαία τραγουδίστρια Ελπίδα, η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό το 1979 κατακτώντας την 8η θέση με το πολύ αγαπημένο τραγούδι των eurofans «Σωκράτη εσύ super star»,
 η κωμική ηθοποιός Μαριέλλα Σαββίδου που γνωρίσαμε μέσα απο την τηλεοπτική σειρά Εθνική Ελλάδος και ξεχωρίζει σε θεατρικές παραστάσεις, και ο εξαιρετικά ταλαντούχος σεναριογράφος, ηθοποιός, παρουσιαστής, Γιώργος Καπουτζίδης, γνωστός λάτρης της Eurovision και πρόκειται να είναι ο εκφωνητής του διαγωνισμού αφιλοκερδώς, για 5η χρονιά.
Το μεγαλύτερο Εurovision Party της χρονιάς υπόσχεται να είναι ξεσηκωτικό,με ατελείωτο χορό και τραγούδι με αγαπημένα τραγούδια από τον διαγωνισμό της Eurovision και θα ευχηθούμε όλοι μαζί καλή επιτυχία, στις συμμετοχές τόσο της Ελλάδας μας όσο και της Κύπρου, στο φετινό διαγωνισμό, που αναμένεται να μας εκπλήξουν!
Το ραντεβού λοιπόν για όλους εμάς τους eurofans είναι την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 21:30 με το Eurovision Concert No5 στο Shamone (Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.