Ο Αντώνης Λουδάρος παρουσιαστής του ελληνικού τελικού

Ο Αντώνης Λουδάρος παρουσιαστής του ελληνικού τελικού

Κλείδωσε και το δίδυμο των παρουσιαστών του ελληνικού τελικού, για την επιλογή της συμμετοχής μας στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Έτσι πέρα από τη δημοσιογράφο Έλενα Μπουζαλά, ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης μαζί της. Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε ήδη κάνει γνωστό στους ανθρώπους της ΕΡΤ, ότι θα βρίσκεται εκτός Ελλάδος τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ως εκ τούτου ήταν αδύνατη η παρουσία του.

Σύμφωνα με το Έθνος, η πρόταση στον Αντώνη Λουδάρο έγινε το βράδυ της Κυριακής, την οποία και αποδέχθηκε σχεδόν αμέσως. Στις 6 Μαρτίου λοιπόν το ελληνικό κοινό, σε συνδυασμό με τις επιτροπές των ομογενών μας από εννέα χώρες, θα επιλέξουν μεταξύ των τριών υποψήφιων τραγουδιών, που θα μας παρουσιάσει σε μορφή βίντεο κλιπ η Demy,το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο Κίεβο.

Εν τω μεταξύ η Demy πέταξε σήμερα για την Ουκρανία και συγκεκριμένα την Οδησσό για να ολοκληρώσει την οπτικοποίηση των τριών τραγουδιών. Σκηνοθέτης των βιντεοκλίπ θα είναι ο Γιάννης Παπαδάκος ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολλές συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Σταν και το γκρουπ των «Onirama».

Εν αναμονή λοιπόν για τον ελληνικό τελικό στις 6 Μαρτίου στις 10 το βράδυ, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ1 για τη βραδιά επιλογής της συμμετοχής μας στη Eurovision 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.