Ουκρανία: Ruslana και Andrey Danilko στην κριτική επιτροπή

Ουκρανία: Ruslana και Andrey Danilko στην κριτική επιτροπή

Δύο πετυχημένοι Ουρανοί καλλιτέχνες που στο παρελθόν είχαν εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision, η Ruslana (Ukraine 2004 winner) και ο Andrey Danilko (Verka Serduchka – Ukraine 2007 2nd place), θα είναι μέλη στην κριτική επιτροπή για την εθνική επιλογή της Ουκρανίας στη Eurovision 2016, μαζί με τον συνθέτη και παραγωγό Konstantin Meladze.

Ο Konstantin Meladze επαινεί τους 2 κριτές λέγοντας ότι “δεν είναι μόνο ενδιαφέροντες καλλιτέχνες αλλά και ειδικοί στο είδος μουσικής που υπηρετεί ο καθένας τους, όπου αυτό θα φανεί πολύ σημαντικό κατά την αξιολόγηση των συμμετοχών της εθνικής επιλογής”.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο Andrey Danilko θα εμφανιστεί κανονικά, δηλαδή σαν παραγωγός και συνθέτης και όχι σαν Verka Serduchka.

Η Ruslana είπε “έχω βρεθεί προσκεκλημένη σε εθνικές επιλογές ανά την Ευρώπη και είμαι έτοιμη να μοιραστώ τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες μου με τον μελλοντικό εκπρόσωπο της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού. Η Eurovision δεν είναι απλά ένα μουσικό γεγονός αλλά ένας διαγωνισμός που φέρνει κοντά τους ανθρώπους”.

Οι ημιτελικοί για την επιλογή εκπροσώπου θα πραγματοποιηθούν στις 6 και 13 Φεβρουαρίου 19:00 ώρα Ελλάδος και ο τελικός στις 21 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα. Ο νικητής θα προκύψει από την ψηφοφορία κοινού και επιτροπής.

Οι auditions για την επιλογή των τραγουδιών που θα πάρουν μέρος στην εθνική επιλογή της Ουκρανίας, έγιναν σε κεντρικές πόλεις της χώρας  τον Δεκέμβριο που μας πέρασε και οι καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα ανακοινωθούν εν καιρό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.