Ουκρανία: Η Jamala Ανακοίνωσε Την Συναυλία Της Με Τίτλο I Believe In You

Ουκρανία: Η Jamala Ανακοίνωσε Την Συναυλία Της Με Τίτλο I Believe In You

Η Jamala, νικήτρια της Eurovision 2016, ανακοίνωσε την συναυλία της με τίτλο I Believe In You. Η συναυλία θα διεξαχθεί στο Palace of Sports εκεί όπου θα γίνει και η Eurovision 2017 στο Κίεβο. Θα πραγματοποιηθεί μια μέρα πριν τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2017 δηλαδή στις 12 Μαϊου και ο τίτλος της είναι εμπνευσμένος από το νέο single της τραγουδίστριας που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου μέσα στην άνοιξη.

Πέρα από το νέο της single, το κύριο υλικό που θα παρουσιαστεί στην συναυλία θα είναι τα τραγούδια της από το άλμπουμ 1944, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι ένα μήνα μετά την μεγάλη της νίκη στην Eurovision. Επιπλέον είναι γνωστό ότι εισιτήρια ήδη πωλούνται.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Jamala παρευρέθη στην επιλογή για τον διαχωρισμό των χωρών στους δυο ημιτελικούς μαζί με την νικήτρια της Eurovision 2004, Ruslana. Μάλιστα εκεί η ίδια η Jamala επιβεβαίωσε και ότι στον Μεγάλο Τελικό της επερχόμενης Eurovision στις 13 Mαϊου θα παρουσιάσει και το νέο της single με τον τίτλο που αναφέραμε, I Beliene In You.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.