Ουκρανία 2017: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες τελικού και ημιτελικών

Ουκρανία 2017: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες τελικού και ημιτελικών

Η κρατική τηλεόραση της Ουκρανίας, NTU, ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των ημιτελικών καθώς και του εθνικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό Eurovision 2017. H όλη διαδικασία θα διαρκέσει λιγότερο από έναν μήνα, όλα τα shows θα διεξαχθούν στο Kyiv Polytechnic Institute και θα μεταδοθούν από τα κανάλια NTU και STB. Οι ακριβείς ημερομηνίες ημιτελικών και τελικών είναι οι εξής:

-1oς ημιτελικός: 4 Φεβρουαρίου
-2ος ημιτελικός: 11 Φεβρουαρίου
-3os ημιτελικός: 18 Φεβρουαρίου
-Τελικός: 25 Φεβρουαρίου

Τα εισιτήρια για τις 4 αυτές βραδιές έχουν βγει ήδη προς πώληση στο διαδίκτυο. Δεν είναι ακόμα γνωστό πόσα τραγούδια θα διαγωνιστούν στους ημιτελικούς (υπολογίζονται να είναι μεταξύ 20 και 40) και πόσα από αυτά θα προκριθούν στον τελικό. Είναι γνωστό πάντως πως στους ημιτελικούς, οι συμμετέχοντες θα κριθούν από ένα πάνελ ειδικών αποτελούμενο από τον Konstantin Meladze (συνθέτης και παραγωγός) και την Jamala, την νικήτρια της φετινής Eurovision με το 1944. Όσοι προκριθούν από τους ημιτελικούς, θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό, όπου ο νικητής θα επιλεγεί με σύστημα 50-50 από κριτική επιτροπή και televoting, και θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στον διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξάγει η ίδια τον Μάϊο του 2017 στο Κίεβο.

Ας θυμηθούμε το τραγούδι με το οποίο η Ουκρανία κέρδισε την Eurovision του 2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.