Ουκρανία: Χαμός με τους Kalush Orchestra- Κατηγορούν τους διοργανωτές του Vidbir για “στημένο” τελικό

Ουκρανία: Χαμός με τους Kalush Orchestra- Κατηγορούν τους διοργανωτές του Vidbir για “στημένο” τελικό

Eurovision χωρίς δράμα δε γίνεται και σε αυτό πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά η Ουκρανία με τον εθνικό της τελικό Vidbir 2022.

Συγκεκριμένα δεν πρόλαβε η Alina Pash να χαρεί τη νίκη της κι οι αντιδράσεις από τους Kalush Orchestra, που ήταν δεύτεροι στη συνολική κατάταξη, δεν άργησαν να έρθουν. Το γκρουπ κατηγορεί την παραγωγή του τελικού ότι παραποίησε τα αποτελέσματα ούτως ώστε να κερδίσει η Alina.

Μάλιστα σημείωσαν πως μετά τον τελικό θέλησαν να μάθουν τα ακριβή αποτελέσματα και τους έκλεισαν την πόρτα. Ο φύλακας ήταν μπροστά από την πόρτα κι όταν αυτή άνοιξε όλοι είχαν αποχωρήσει.

“Θέλουμε δικαιοσύνη και να δούμε μόνο την κάρτα με τα αποτελέσματα. Αλλά η στάση τους είναι πολύ περίεργη. Αν όλα ήταν καλά δε θα αντιδρούσαν έτσι. Αν ήταν όλα δίκαια, θα έδειχναν αμέσως τα αποτελέσματα.”

Όλα ξεκίνησαν επειδή η Alina έλαβε 8 από την επιτροπή και 7 από το κοινό. Από την άλλη οι Kalush Orchestra έλαβαν 6 από την επιτροπή και 8 από το κοινό. Το γκρουπ ισχυρίζεται πως κι ο παρουσιαστής Timur Miroshnychenko, μπερδεύτηκε καθώς υπήρχαν πολλά νούμερα στην ανακοίνωση κι ότι θα ψάξει το θέμα της καταμέτρησης των ψήφων.

Πηγή: UA:PBC

Πηγή φωτογραφίας: EscBubble

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.