Ουκρανία: Οι Kalush Orchestra θα εμφανιστούν ζωντανά στην Eurovision

Ουκρανία: Οι Kalush Orchestra θα εμφανιστούν ζωντανά στην Eurovision

H δημόσια τηλεόραση της Ουκρανίας Suspilne, ανέφερε ότι η ουκρανική κυβέρνηση έδωσε την άδεια στους εκπροσώπους της χώρας στην Eurovision 2022, Kalush Orchestra, να φύγουν από την Ουκρανία ώστε να προωθήσουν τη συμμετοχή τους, αλλά και για τη ζωντανή τους εμφάνισή τον Μάιο στον διαγωνισμό.

Τα μέλη του συγκροτήματος συναντήθηκαν στο Lviv για πρώτη φορά μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και πλέον προετοιμάζουν την εμφάνισή τους. Οι ίδιοι, δήλωσαν:

Μέχρι πρόσφατα, η συμμετοχή της Ουκρανίας στη Eurovision ήταν υπό αμφισβήτηση, αλλά τώρα μπορούμε σίγουρα να ανακοινώσουμε ότι οι KALUSH ORCHESTRA θα ταξιδέψουν στο Τορίνο και θα εμφανιστούν ζωντανά στη Eurovision

Οι Kalush Orchestra θα λάβουν μέρος σε μια σειρά από προωθητικές συναυλίες τις επόμενες εβδομάδες, ενώ σχεδιάζουν να συγκεντρώσουν κεφάλαια για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση των ουκρανικών πόλεων που επλήγησαν από τον πόλεμο. Ο frontman του γκρουπ, Oleg Psyuk, δήλωσε:

Μέσα από τον λόγο μας, θέλουμε να συγκεντρώσουμε κεφάλαια για την ανοικοδόμηση των ουκρανικών πόλεων που επλήγησαν από τον πόλεμο. Αυτό τον καιρό πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις αφιερωμένες στη Eurovision.

H Ουκρανία θα διαγωνιστεί στην 6η θέση του 1ου ημιτελικού στις 10 Μαΐου, με το τραγούδι Stefania:

https://www.youtube.com/watch?v=UiEGVYOruLk

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.