Ουκρανία: Με τους Gо_A και το “Solovey” στο Ρότερνταμ!

Ουκρανία: Με τους Gо_A και το “Solovey” στο Ρότερνταμ!

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο εθνικός τελικός της Ουκρανίας για την Eurovision 2020, Vidbir, με νικητές τους Gо_A.

Το σόου πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο με παρουσιαστή τον Sergey Pritula, ενώ απόψε παρακολουθήσαμε να διαγωνίζονται οι 6 καλλιτέχνες που προέκυψαν από τους 2 ημιτελικούς που προηγήθηκαν.

  1. Krutь – “99
  2. Jerry Heil – “Vegan
  3. Gо_A – “Solovey
  4. David Axelrod – “Horizon
  5. Khayat – “Call for Love
  6. Tvorchi – “Bonfire

Εκτός όμως από του 6 υποψήφιους, στη σκηνή είδαμε την νικήτρια της Eurovision 2016 Jamala, όπου ερμήνευσε το νέο της τραγούδι Жалі, αλλά και την κριτή του σόου Tina Karol.

Ο νικητής προέκυψε έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού (50%) και της κριτικής επιτροπής (50%) η οποία αποτελούταν από τους Andreiy Danilko – Verka Serduchka (Ουκρανία 2007), Tina Karol  (Ουκρανία 2006) και Vitaliy Drozdov (γενικός παραγωγός του Hit FM Radio).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την νικητήρια εμφάνιση των Gо_A:

Λίγα λόγια για τους Go_A

Οι Go_A είναι ένα ουκρανικό συγκρότημα που συνδυάζει παραδοσιακά ουκρανικά φωνητικά, ηλεκτρονική χορευτική μουσική, αφρικανικά ντραμς και κιθάρα, σε ένα εκρηκτικό μείγμα μουσικής. Το συγκρότημα κέρδισε περισσότερη φήμη μετά την κυκλοφορία του single του Vesnyanka, το οποίο κέρδισε τον διαγωνισμό “The Best Track” στην Ουκρανία. Επίσης, οι Go_A έχουν λάβει μέρος σε αρκετά μουσικά φεστιβάλ, παρουσιάζοντας έτσι την ουκρανική μουσική διεθνώς, σε χώρες όπως το Ισραήλ, την Πολωνία και την Λευκορωσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.