Ουκρανία: Επιλέχθηκε το τραγούδι – Τον Φεβρουάριο η παρουσίασή του!

Ουκρανία: Επιλέχθηκε το τραγούδι – Τον Φεβρουάριο η παρουσίασή του!

Σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Go_AKateryna Pavlenko, όπου θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι το τραγούδι του θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο.

Νομίζω ότι το τραγούδι θα το ακούσουμε μέσα στον Φεβρουάριο. Δεν βιαζόμαστε, διότι θέλουμε να δουλέψουμε λίγο περισσότερο πάνω στη σύνθεση του. Το τραγούδι είναι έτοιμο, αλλά ορισμένα σημεία πρέπει να οριστικοποιηθούν. Είχαμε πολλές επιλογές, αλλά καταλήξαμε στην καλύτερη ιστορία, κατά τη γνώμη μας. Δεν θα πω για τι πρόκειται, θα περιμένουμε την κυκλοφορία. Θα πω μόνο ένα πράγμα, το τραγούδι βασίζεται στη λαογραφία μιας συγκεκριμένης περιοχής. Μου φαίνεται ότι καταφέραμε να αγγίξουμε ένα θέμα που θα ήταν ενδιαφέρον για τους ακροατές.

Σχετικά με την προετοιμασία του γκρουπ για τον διαγωνισμό, δήλωσε η τραγουδίστρια:

Το κύριο ζήτημα ήταν η επιλογή του τραγουδιού, όπου αποφασίστηκε πριν από λίγες μέρες. Έχουμε μια συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό μας, καταλαβαίνουμε ποιο είναι το θέμα μας και πώς μπορούμε να το υλοποιήσουμε. Τώρα θα επικεντρωθούμε περισσότερο στο οπτικό μέρος και στον τρόπο παρουσίασης αυτού του τραγουδιού σε ένα ευρύ κοινό.

Οι Gо_A, πέρυσι διαγωνίστηκαν στον εθνικό τελικό της Ουκρανίας για την Eurovision, με το τραγούδι Solovey, καταφέρνοντας να κερδίσουν την πρώτη θέση στην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής αλλά και του κοινού. Μιας και δεν ήταν εφικτό να λάβουν μέρος στην Eurovision 2020, αφού ακυρώθηκε λόγω του COVID-19, η δημόσια τηλεόραση της χώρας αποφάσισε να είναι αυτοί που θα την εκπροσωπήσουν το 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.