Ουκρανία: Ανάμεσα από 5 τραγούδια θα επιλεγεί η συμμετοχή των Go_A στην Eurovision 2021

Ουκρανία: Ανάμεσα από 5 τραγούδια θα επιλεγεί η συμμετοχή των Go_A στην Eurovision 2021

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης της φετινής Eurovision, η δημόσια τηλεόραση της Ουκρανίας αποκάλυψε ότι του χρόνου στον διαγωνισμό θα εκπροσωπήσουν την χώρα οι Go_A, που είχαν νικήσει στον φετινό εθνικό τελικό.

Χθες, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό της Ουκρανίας 1+1, η κεντρική τραγουδίστρια των Go_A, Kateryna Pavlenko, δήλωσε ότι το συγκρότημα εργάζεται πάνω στην προετοιμασία κάποιων τραγουδιών για του χρόνου, ενώ σχεδιάζουν να έχουν έτοιμα 5 υποψήφια τραγούδια για την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό του 2021.

Ωστόσο, η δημόσια τηλεόραση της Ουκρανίας, δεν έχει προβεί σε καμία περαιτέρω ανακοίνωση, πέραν του ότι οι Go_A  θα είναι αυτοί που θα εκπροσωπήσουν την χώρα στην Eurovision 2021.

Οι Gо_A, φέτος διαγωνίστηκαν στον εθνικό τελικό της Ουκρανίας για την Eurovision, με το τραγούδι Solovey, καταφέρνοντας να κερδίσουν την πρώτη θέση στην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής αλλά και του κοινού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.