Ουκρανία: Ακούστε τα τραγούδια του Vidbir 2023

Ουκρανία: Ακούστε τα τραγούδια του Vidbir 2023

H νικήτρια της Eurovision 2022 Ουκρανία, ανακοίνωσε τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον εθνικό της τελικό, το Vidbir 2023. Συνολικά 10 τραγούδια θα διαγωνιστούν για το Vidbir 2023 το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και έτσι η Ουκρανία θα γίνει η πρώτη από τις διαγωνιζόμενες χώρες που θα επιλέξει το τραγούδι της για την Eurovision 2023 που θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο. Η λίστα των συμμετοχών είναι η παρακάτω:

  1. Moisei“I’m Not Alone”
  2. OY Sound System“Oy, tuzhu”
  3. DEMCHUK“Alive”
  4. Jerry Heil“WHEN GOD SHUT THE DOOR”
  5. FIINKA“Dovbush”
  6. KRUTЬ“Kolyskova”
  7. Tember Blanche“Ya vdoma”
  8. Angelina“Stronger”
  9. 2TONE “Kvitka”
  10. TVORCHI “Heart Of Steel”

Οι συμμετοχές θα εμφανιστούν σύμφωνα με την παραπάνω σειρά εμφάνισης. Ανάμεσα τους δεν συναντάμε κάποιον πρώην εκπρόσωπο της Ουκρανίας, βρίσκουμε όμως αρκετούς υποψήφιους σε προηγούμενα Vidbir όπως την Jerry Heil, την KRUTЬ και τους TVORCHI. O νικητής θα επιλεγεί με συνδυασμό της ψηφοφορίας του κοινού αλλά και μιας τριμελούς κριτικής επιτροπής αποτελούμενη από τους Jamala (νικήτρια της Eurovision 2016), Yulia Sanina (Υποψήφια το 2016 με τους Hardkiss) και τον Taras Topolya.

Εικόνα: eurovisionworld.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.