ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Τα αποτελέσματα του 2ου γύρου του “Α DAL”

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Τα αποτελέσματα του 2ου γύρου του “Α DAL”

Ακόμα μια ομάδα 10 καλλιτεχνών διαγωνίστηκαν στον 2ο γύρο του ” A DAL 2015″ , από τους οποίους 6 καλλιτέχνες πέρασαν στον επόμενο γύρο των ημιτελικών.

Ο μεγάλος τελικός του “A DAL”  που θα διεξαχθεί στις 28/2 θα καθορίσει ποιος καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει την Ουγγαρία στον επερχόμενο Μουσικό Διαγωνισμό της Γιουροβίζιον 2015 στην Βιέννη της Αυστρίας.

Παρατίθενται πιο κάτω τα ονόματα των καλλιτεχνών που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των ημιτελικών μαζί με τις βαθμολογίες που συγκέντρωσαν από την επιτροπή και το κοινό:

  • Ádám Szabó – Give me your love (46 βαθμούς)
  • Gergő Oláh – A tükör előtt (41 βαθμούς)
  • Pankastic! – Kicsi a világ, de nagy világ (38 βαθμούς)
  • Ív – Fire (38 βαθμούς)
  • Gyula Éliás Jr. feat. Fourtissimo – Run to you (36 βαθμούς) (Το τραγούδι αυτό ισοβάθμισε με το  Lőjetek fel  από  Leander Rising με 36 βαθμούς και πέρασε μετά την ψήφο-επιλογή της επιτροπής)
  • New Level Empire – Homelights (34 βαθμούς)

New Level Empire επιλέχτηκε να προκριθεί στον ημιτελικό μέσω μιας τελικής τηλε-ψηφοφορίας .

Leander Rising, Chances, Heni Dér and Saci Szécsi & Böbe Szécsi αποκλείστηκαν από την συνέχεια του A Dal 2015.

Ο επόμενος γύρος του A DAL θα λάβει χώρα το επόμενο Σάββατο στις 7/2 όπου και θα διαγωνιστούν ακόμα δέκα καλλιτέχνες για τις τελευταίες έξι θέσεις του ημιτελικού. Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 14 και 21 Φεβρουαρίου και θα διαγωνισθούν στον καθένα από αυτούς, 9 καλλιτέχνες για μια θέση στο μεγάλο τελικό της 28ης Φεβρουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.