Ολλανδία: “Chasing Highs” θα τραγουδήσουν οι Mia Nicolai & Dion Cooper

Ολλανδία: “Chasing Highs” θα τραγουδήσουν οι Mia Nicolai & Dion Cooper

Αποκαλύφθηκε ο τίτλος της συμμετοχής της Ολλανδίας για την Eurovision 2023 με ερμηνευτές τους Mia Nicolai & Dion Cooper και δεν είναι άλλος από το “Chasing Highs”. Το τραγούδι θα αποκαλυφθεί στις αρχές του Μαρτίου. Συνθέτες της Ολλανδικής συμμετοχής είναι ο νικητής της Eurovision 2019 Duncan Laurence, o αρραβωνιαστικός του Jordan Garfield και ο LUKAZ.

Η Mia Nicolaï, 26 ετών έμαθε πιάνο και βιολί από τα τρία της χρόνια, ενώ αργότερα σπούδασε δράμα, μπαλέτο, μουσική και αφήγηση ιστοριών. Πρώτο της single το ‘Set Me Free’. Το 2020 το δεύτερο single ‘Mutual Needs’ ακούστηκε πολύ στις ΗΠΑ. Πρότυπό της ο David Bowie και ανάλογοι καλλιτέχνες. Πιστεύει στη δημιουργικότητα και τη μείξη των μουσικών ειδών. Το γεγονός ότι υπήρξε θύμα σχολικού εκφοβισμού την έκανε πιο δυνατή. Η Mia μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες, παλαιότερα όμως ζούσε στη Μελβούρνη.

Dion, 28 ετών, ξεκίνησε να μαθαίνει κιθάρα στα 15 του. Γράφει και ερμηνεύει τη δική του μουσική. Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP ‘Too Young Too Dumb’, το οποίο ακολούθησε το single ‘Fire’, ένα ντουέτο με τη Maxine (NL 96), το οποίο ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο stream. Θεωρεί τον εαυτό του ένα συνδυασμό Bryan Adams και Harry Styles. Το μότο ζωής του είναι το ‘Bring the joy’. Θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο τη χαρά, τη γνώση και την ευτυχία που συγκεντρώνει κατά τη διάρκεια της πορείας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.