Ολλανδία: Οι εκπομπές που θα προβάλλει η AVROTROS στη θέση των τριών show της Eurovision 2020

Ολλανδία: Οι εκπομπές που θα προβάλλει η AVROTROS στη θέση των τριών show της Eurovision 2020

Έπειτα από την ακύρωση της Eurovision 2020, οι εθνικοί ραδιοτηλεοπτικοί φορείς αναζητούν το πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει τα 3 σόου του διαγωνισμού. Έτσι λοιπόν, η δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας AVROTROS, ανακοίνωσε ότι τις συγκεκριμένες μέρες θα προβάλλει τηλεοπτικές εκπομπές του σταθμού, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

  • Την Πέμπτη 14/5,  η δημόσια τηλεόραση, μέσω του σόου Best Singers Song Contest (Beste Zangers Festival), έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα σχετικό με την Eurovision. Ολλανδοί τραγουδιστές ερμηνεύουν παλαιότερες Ολλανδικές συμμετοχές στην Eurovision με τον δικό τους τρόπο. Κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Edsilia Rombley (Eurovision 1998 & 2007) ενώ οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα είναι οι Lenny Kuhr (Eurovision 1969), Maribelle (Eurovision 1984), Franklin Brown (Eurovision 1996), René Froger (Eurovision 2009), Kim-Lian van der MeijThomas Berge and Emma Heesters.
  • Την Παρασκευή 15/5 θα προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ, με τον σχολιαστή του διαγωνισμού για την Ολλανδία, Cornald Maas, να αναλύει την πορεία της χώρας στην Eurovision μέχρι να φτάσει στην νίκη. Η εκπομπή De weg naar de winst, εξηγεί τους λόγους που πήρε στην χώρα πάνω από 40 χρόνια ώστε να κερδίσει και πάλι. Στην εκπομπή αυτή θα συμμετέχουν οι The Common Linnets (2η θέση στην Eurovision 2014 και ο Duncan Laurence (Νικητής στην Eurovision 2019).
  • Το Σάββατο 16/5 Θα προβληθεί το Eurovision: Europe Shine A Light, το Show με το οποίο η EBU θα αντικαταστήσει τον τελικό της φετινής Eurovision.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.