Ολλανδία: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την Eurovision 2023

Ολλανδία: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την Eurovision 2023

Έπειτα από το ενδιαφέρον περί διοργάνωσης της επερχόμενης Eurovision, ο Ολλανδικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας AVROTROS χωρίς να χάνει χρόνο ανακοίνωσε ότι ξεκινάει τις προετοιμασίες για την Eurovision 2023. Για άλλη μια χρονιά, η επιλογή θα γίνει εσωτερικά με όλους όμως τους ενδιαφερομένους να έχουν την δυνατότητα υποβολής συμμετοχής.

O φορέας ψάχνει για μια συμμετοχή η οποία ιδανικά θα έχει ένα σύγχρονο αλλά “σε κάθε περίπτωση” αυθεντικό άκουσμα. Ένα τραγούδι το οποίο θα είναι ικανό να “επιβιώσει” ανάμεσα στα υπόλοιπα και από κάποιον Ολλανδό καλλιτέχνη που μπορεί και θέλει να παρουσιάσει ένα προσωπικό τραγούδι του με ξεχωριστό τρόπο και πιθανώς ένα προσωπικό του βίωμα επί σκηνής.

Οι κανόνες της επιλογής είναι:

  • Η συμμετοχή να είναι πειστική και να ανταπεξέρχεται στην παραπάνω περιγραφή
  • Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να υποβάλλει μέχρι και 3 τραγούδια
  • Η συμμετοχή δεν προβλέπεται να έχει κυκλοφορήσει δημόσια πουθενά πριν και την 1η Σεπτέμβρη 2022
  • Η διάρκεια της συμμετοχής πρέπει να είναι έως 3 λεπτά

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 31η Αυγούστου και οι ενδιαφερομένοι καλούνται να υποβάλλουν την πρότασή τους στην διεύθυνση songfestival@avrotros.nl.

Η S10 εκπροσώπησε την Ολλανδία στην Eurovision 2022 το περασμένο Σάββατο με το De diepte, την πρώτη συμμετοχή της χώρας στη γλώσσα της από το 2010. Αν και αγαπημένη συμμετοχή πολλών προ διαγωνισμού, τερμάτισε 11η με 171 βαθμούς, λαμβάνοντας το 12άρι της ιταλικής επιτροπής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.