Ολλανδία: Απαγορεύονται οι μαζικές εκδηλώσεις μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον COVID-19 – Κινδυνεύει η Eurovision 2021;

Ολλανδία: Απαγορεύονται οι μαζικές εκδηλώσεις μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον COVID-19 – Κινδυνεύει η Eurovision 2021;

Με εισήγηση του Υπουργού Υγείας της Ολλανδίας,  Hugo de Jonge, στο Ολλανδικό κοινοβούλιο, απαγορεύονται όλες οι “μαζικές εκδηλώσεις” (πχ αθλητικές, καλλιτεχνικές) μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον ιό COVID-19 εξαιτίας του οποίου ακυρώθηκε η Eurovision 2020.

Για το τελευταίο βήμα, που είναι οι μαζικές εκδηλώσεις, δεν μπορούμε να δώσουμε ημερομηνία επανεκκίνησης τους. Αυτό τα θα είναι εφικτό όταν βρεθεί εμβόλιο, και κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι έτοιμο. Ελπίζουμε σύντομα αλλά μπορεί να βρεθεί σε ένα χρόνο ή παραπάνω.

Κάτι τέτοιο φυσικά δημιούργησε ερωτηματικά σχετικά με την διοργάνωση της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ σε περίπτωση που δεν βρεθεί έγκαιρα το εμβόλιο, ενώ ακούγονται ήδη προτάσεις για διοργάνωση κεκλεισμένων των θυρών. Η δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση.

Καταλαβαίνουμε πως το κοινό θα ήθελε να μάθει περισσότερα για το τι θα σημαίνουν τα μέτρα του Κορωναϊού για την Eurovision 2021. Φυσικά η υγεία των διαγωνιζομένων, των εργαζομένων και των επισκεπτών είναι η προτεραιότητα μας. Οπότε είναι πολύ νωρίς να δώσουμε πληροφορίες για την διοργάνωση και την μορφή της Eurovision 2021.Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε μέσα στον μήνα.

Να θυμίσουμε πως το δημοτικό συμβούλιο του Ρότερνταμ έχει ήδη εγκρίνει χρηματοδότηση για την διοργάνωση της Eurovision 2020 στην πόλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.