Μολδαβία 2017: Οι SunStroke Project θα είναι ξανά υποψήφιοι για τη Γιουροβίζιον

Μολδαβία 2017: Οι SunStroke Project θα είναι ξανά υποψήφιοι για τη Γιουροβίζιον

Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι SunStroke Project, μέσω της σελίδας τους στο Facebook, μόλις ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του τραγουδιού “Hey, mamma”, με το οποίο φιλοδοξούν να είναι υποψήφιοι στη Γιουροβίζιον. O τίτλος μάς θύμισε το “Heja, mamma” που είχε έρθει 3ο στη σουηδική επιλογή του 1971, με τους Family Four.

Το γκρουπ, που πήρε το όνομά του, όταν ο αρχηγός τους, βιολονίστας και συνθέτης, Anton Ragoza, έπαθε μια φορά ηλίαση κατά τη στρατιωτική του θητεία, εκπροσώπησε τη Μολδαβία το 2010, μαζί με την Olia Tira, με το τραγούδι Run Away. Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος είναι ο τραγουδιστής Sergei Yalovitski και φυσικά ο σαξοφωνίστας Sergey Stepanov, γνωστός ως “Epic Sax Guy” που έχει γίνει viral, με το σόλο του να γνωρίζει πολλές διασκευές. Παλιότερα ήταν μέλος τους και ο Pasha Parfeny (MLD 12)

Η συμμετοχή τους, αν και ήρθε μόλις 22η στον τελικό, έκανε θραύση στο διαδίκτυο και ανέβηκε στο #7 του Νορβηγικού και το #31 του Σουηδικού chart. Η φωτό που ακολουθεί είναι από το στούντιο, όπου ηχογράφησαν το νέο τους τραγούδι.

sunstroke

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.