Οι ONE ξανά Μαζί 10 χρόνια μετά!

Οι ONE ξανά Μαζί 10 χρόνια μετά!

Οι One που το 2002 εκπροσώπησαν την Κύπρο με το GIMME κατακτώντας την 6η θέση στην τότε Eurovision.ξανά μαζί.

Μετά απο 10 χρόνια που έχουν περάσει απο την ΄διάλυση’ τους,αποφασίζουν να ξαναβρεθούν και πάλι μαζί για …κάτι που θα αρέσει και αυτή τη φορά θα είναι έξι.

Η είδηση κυκλοφόρησε καιρό τώρα -και επιβεβαιώθηκε απο φωτογραφικό στιγμιότυπο προβών που γίνονται-και σίγουρα αφορά και το κοινό των eurofans,του νεανικού συγκροτήματος που ‘εκαψε καρδιές απο τότε που δημιουργήθηκε και που απαρτίζονταν απο τους Κωνσταντίνο Χριστοφόρου,Φίλιππο Κωνσταντίνο,Πάνο Τσερπέ,Δημήτρη Κουτσαβλάκη ,Αργύρη Ναστόπουλο και στη συνέχεια των Δήμο Μπέκε που αντικατέστησε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου μετά την αποχώρηση του.Ο καθένας απο τους παραπάνω καλλιτέχνες έκανε και κάνει τη δική του πορεία στα καλλιτεχνικά πράγματα της χώρας ενώ το INFE Greece είναι κοντά τους ,τους συναντά ανά περιόδους σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες,και χαίρεται για τις όποιες επιτυχίες τους.

Θα είμαστε και αυτή τη φορά εκεί να θαυμάσουμε την ‘ επανένωση΄του νεανικού συγκροτήματος που αποφάσισε να ΄ταράξει τα νερά ΄ εν μέσω καλοκαιριού 2014 ,κάτι που κατάφερε να κάνει και 10 χρόνια πρίν δια χειρός του Γιώργου Θεοφάνους που ήταν και ο ‘μέντορας΄τους.

Καλή τους επιτυχία

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.