Οι O.Torvald Θα Εκπροσωπήσουν Την Ουκρανία Τον Μάη Στο Κίεβο!

Οι O.Torvald Θα Εκπροσωπήσουν Την Ουκρανία Τον Μάη Στο Κίεβο!

25 Φεβρουαρίου σήμερα, και το πρόγραμμα των απανταχού Eurofans πήρε φωτιά για ακόμη ένα Σαββατόβραδο.  Μία από τις χώρες που σήμερα θα επιλέξει και συμμετέχοντα αλλά και τραγούδι είναι η Οικοδέσποινα Ουκρανία.

14η συμμετοχή φέτος για την Ουκρανία και μαζί με τον φετινό Τελικό που θα συμμετάσχει απευθείας μετά τη νίκη της Jamala, θα συνεχίσει και για φέτος τουλάχιστον να δίνει το παρόν σε όλους τους τελικούς. 2 νίκες μετράει ήδη (2005, 2016) και 4 πλασαρίσματα στην πρώτη 5αδα (2007,2008,2011 και 2013). Η χειρότερη της θέση ήταν το 2005 μέσα στην έδρα της, όταν κατέλαβε την 19η θέση με μόλις 30 βαθμούς.

Νικητές αναδείχτηκαν οι O.Torvald μετά από ψηφοφορία θρίλερ!!!!

jamala-1

Έπειτα από τρεις ημιτελικούς γύρους, όπου διαγωνίσθηκαν συνολικά 24 καλλιτέχνες, φτάσαμε στην τελική εξάδα του αποψινού τελικού.

1) Salto NazadO mamo

Ουκρανικό συγκρότημα της  reggae , hip-hop με στοιχεία funk αλλά και ηλεκτρονική μουσική. Το συγκρότημα είναι μαζί από το 2011. Ενώ ξεκίνησαν 3 άτομα το συγκρότημα σήμερα το συγκρότημα είναι 6μελές και έχει στο ενεργητικό του 2 άλμπουμ. 

aaaa

Ένα mid τραγουδάκι το οποίο πραγματικά το απογείωσε η γιαγιά από την Σουηδία. Η αλήθεια είναι ότι το τραγούδι θα περνούσε απαρατήρητο εάν δεν ήταν η γλυκύτατη γιαγιούλα.

aaaa

2) MelovinWonder

Νικητής της 6ης season του X-Factor στην Ουκρανία, γεννημένος στην Οδησσό.

aaaa

Συμπαθητικό τραγουδάκι αλλά χωρίς κανένα ίχνος κορύφωσης. Αξιοπρεπής εμφάνιση από τον Melovin αλλά δεν νομίζουμε ότι μπορεί κάτι παραπάνω.

aaaa

3)O.Torvald – Time

Ένα από τα πιο γνωστά ροκ συγκροτήματα της χώρας. Ενεργό από το 2005 με 6 προσωπικά άλμπουμ στο ενεργητικό τους.

aaaa

Το μόνο τραγούδι μέχρι τώρα που μπορεί να πάρει την νίκη. Αρκετά δυνατό ροκ κομμάτι και με αρκετά καλό στήσιμο. 

aaaa

4) IllariaThank you for my way

H 30χρονη Illaria γεννήθηκε στο Κίεβο αλλά έχει και Ελληνικές ρίζες. Ασχολείται με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία και έχει σπουδάσει στο Institute of Music του Κιέβου. Το 2012 συμμετείχε στο Talent Show The Voice της Ουκρανίας όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό. Έχει 6 studio άλμπουμ στο ενεργητικό της.

aaaa

Μια γλυκανάλατη μπαλάντα η οποία όμως δύσκολα θα ξεχωρίσει. Αρκετά καλή προσπάθεια από την Illaria αλλά λίγο ασταθής. 

aaaa

5) TayannaI love you

H Tatyana Reshetnyak είναι πρώην μέλος του γκρουπ  Goryachiy shokolad (Hot Chocolate). Το 2014 δεν κατάφερε να περάσει τις blind auditions του The Voice αλλά ένα χρόνο αργότερα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου και κατέκτησε την 2η θέση. Στο σημερινό τελικό θεωρείται το μεγάλο φαβορί!!!

aaaa

To φαβορί μίλησε!!! Μια καθηλωτική εμφάνιση από την Tayanna η οποία πραγματικά μας μάγεψε. Η αλλαγή του φορέματος μας έπιασε απροετοίμαστους!!! Αξίζει να εκπροσωπίση την χώρα της φέτος!!!!

aaaa

6) RozhdenSaturn

aaaa

Μέτριο τραγουδάκι με ακόμη πιο μέτρια παρουσίαση. Δε νομίζουμε να έχει κάποια τύχη.

aaaa

Και η σημερινή βραδιά διεξήχθη στο Polytechnic Institute στο Κίεβο με παρουσιαστή και την αποψινή βραδιά τον Serhiy Prytula. Κριτική επιτροπή, που συμμετείχε κατά 50% στο τελικό αποτέλεσμα, ήταν οι Konstantin Meladze (συνθέτης και παραγωγός), Andriy Danylko (Ουκρανία 2007 ως Verka Serduchka) και Jamala (νικήτρια της περσινής Eurovision). Το υπόλοιπο 50% των ψήφων αποφασίστηκε από το televoting.

aaaa

                                                                                                       Ο παρουσιαστής της βραδιάς

aaaa

                                                                                                                            H Jamala

Πρώτη ψήφισε η κριτική επιτροπή η οποία έδωσε το Άριστα – 6- στην Tayanna.

aaaa

                                                                                                      Οι ψήφοι της Επιτροπής

Μετά και από την ψηφοφορία του κοινού νικητές αναδείχτηκαν οι   O.Torvald μετά από ισοψηφία με την Tayanna διότι το κοινό τους έδωσε περισσότερους ψήφους.

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

                                                                                                          Η συνολική βαθμολογία

Η Jamala εμφανίστηκε live στην αρχή του Τελικού ερμηνεύοντας το τραγούδι Interval act της βραδιάς ήταν 2 φετινές κυρίες που θα συναντήσουμε στο Κίεβο τον Μάιο, η Γαλλίδα Alma και η Πολωνέζα Kasia Moś που ερμήνευσαν τις συμμετοχές τους Requiem και Flashlight αντίστοιχα.

16933853_1438607879490912_978769294_n

aaaa                         aaaa

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.