Οι Ich Troje (Πολωνία 2003, 2006) ψάχνουν -πάλι- για τραγουδίστρια. Η Marta Milan αποχώρησε

Οι Ich Troje (Πολωνία 2003, 2006) ψάχνουν -πάλι- για τραγουδίστρια. Η Marta Milan αποχώρησε

Μα να μην στεριώνει καμία γυναίκα σε αυτό το συγκρότημα; Κάτι συμβαίνει εκεί… Οι Ich Troje, λοιπόν (Πολωνία 2003 και 2006), το όνομα των οποίων σημαίνει: “Οι τρεις τους”, ξαφνικά έγιναν “Οι δυο τους” στις αφίσες των επερχόμενων συναυλιών, δηλαδή ο τραγουδιστής, Michał Krystian Wiśniewski (αυτός που αλλάζει χρώμα στο μαλλί) και ο πιανίστας και συνθέτης, Jacek Łągwa, μετά από την αποχώρηση και της τελευταίας τους τραγουδίστριας.

Από το συγκρότημα “παρέλασαν” οι εξής: α) η Magda Femme (Magdalena Pokora, 1996-2000), πρώτη σύζυγος του τραγουδιστή του γκρουπ, β) η Jystyna Maikowska (Zduńska Wola, 2000-2003), γ) η Γερμανίδα Elli Mücke (2003-), δ) η Anna Katarzyna Magdalena Żeńca (Anna Świątczak, γνωστή και ως Aniqa), η οποία έγινε Ania Wiśniewska, όταν έγινε η 2η σύζυγος του τραγουδιστή, ε) η Νορβηγή Jeanette Vik (2010-2011), στ) η Jazzta (Justyna Panfilewicz, 2011-2013), ζ) η Marta Milan (2013-2017).

ich-trojeich-troje-2

Ας δούμε τώρα τη σχέση τους με τη Γιουροβίζιον:

-το 2003 ήταν υποψήφιοι στη Γερμανία, με το Liebe macht Spaß (ήρθε 60 στον γερμανικό τελικό), όπου φιγουράρει η Elli Mücke

-το 2003 ήταν υποψήφιοι και στην Πολωνία, όπου κέρδισαν με το τρίγλωσσο αντιπολεμικό τραγούδι “Keine Grenzen – Żadnych granic”, “Όχι σύνορα” (Πολωνικά, Γερμανικά, Ρωσικά) που ήρθε 7ο στη Γιουροβίζιον. Εκεί φιγουράρει η Jystyna Maikowska.

-το 2006 έκαναν reuniοn: οι δύο άνδρες του γκρουπ, μαζί με τις Pokora, Maikowska και Wiśniewska (ναι, η πρώην και η νυν σύζυγος -και μάλιστα έγκυος- μαζί επί σκηνής!!!) και guest star τον Ο-Jay (Olaf Jeglitza), Γερμανό ράπερ, πολωνικής καταγωγής, που έκανε τεράστια επιτυχία στα ’90’ς ως μέλος των Real McCoy επανήλθαν στη Γιουροβίζιον, αλλά έμειναν 11οι στον ημιτελικό της Αθήνας, με το “Follow my heart”, ερμηνευμένο σε 5 γλώσσες (οι τρεις προηγούμενες, συν Αγγλικά και Ισπανικά).

Το γκρουπ, πάντως, γνωστό για τις εκκεντρικές εμφανίσεις τους, με 1, 5 εκατομμύριο δίσκους σε πωλήσεις είναι όλα αυτά τα χρόνια από τα κορυφαία σχήματα της Πολωνίας και των γύρω χωρών. Ίσως κάποια στιγμή να τους δούμε και πάλι στη Γιουροβίζιον. Για την ώρα και όσο θα περιμένουμε την αντικαταστάτρια, ας θυμηθούμε τα γιουροτράγουδά τους.

https://www.youtube.com/watch?v=vXMfpmfwQk4

https://www.youtube.com/watch?v=HFMUQu5VvCY

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.