Οι 12 βαθμοί Ελλήνων και Κύπριων eurostars

Οι 12 βαθμοί Ελλήνων και Κύπριων eurostars

Στην εκπομπή του STAR “Στην Φωλιά Των ΚουΚου” διεξήγαγαν την δική τους Eurovision επιλέγοντας τις καλύτερες δικές τους συμμετοχές από την φετινή χρονιά που ήταν οι εξής: Ιταλία, Αζερμπαϊτζάν, Γερμανία, Ισλανδία, Λιθουανία και Ρωσία. ΓΙα να καθοριστεί ο νικητής ψήφισαν Έλληνες και Κύπριοι eurostars όπου η ψηφοφορία τους μετρούσε κατά 50% ενώ το κοινό ψήφισε μέσω του Instagram.

Οι 12 βαθμοί της Τάμτα ήταν για την Λιθουανία, του Ηλία Κόζα στην Γερμανία, του Λούκα Γιώρκα στην Ιταλία, της Καλομοίρας στην Γερμανία, της Σοφίας Βόσσου στην Ιταλία, του Σαρμπέλ στην Γερμανία, της Ευρυδίκης στην Ιταλία, της Μαντούς στην Ιταλία, του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στην Ιταλία και του Δημήτρη Κοντόπουλου στην Ρωσία.

Το κοινό έφερε στην τελευταία θέση την Ισλανδία, στην πέμπτη θέση στην Γερμανία, στην τέταρτη θέση η Ρωσία, στην τρίτη η Λιθουανία, στην δεύτερη Αζερμπαϊτζάν και στην πρώτη η Ιταλία.

Από ότι καταλάβατε κοινό και κριτκή επιτροπή συμφώνησαν στην Ιταλία.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στο σχετικό βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.